Majoitus ja Mökit Himoksella - hyvien kulkuyhteyksien varrella

Himoksen vuokramökit tarjoavat erinomaiset puitteet lomailuun vuodenajasta riippumatta.

 
Jämsä
Keski-Suomi
8+0 Vuodepaikkaa
100 m2
 
Jämsä
Keski-Suomi
4+4 Vuodepaikkaa
70 m2
 
Jämsä
Keski-Suomi
4+2 Vuodepaikkaa
60 m2
 
Jämsä
Keski-Suomi
8+0 Vuodepaikkaa
185 m2

Jämsä, Finland
hirsimökki himoksen alueelta
Mökkivuokraus Himoksen alueella käy vilkkaana
läpi kauden.
Jämsän alueelta löydät runsaasti vuokramökkejä jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Keski-Suomen maakuntaan kuuluva Jämsä sijaitsee lähellä näyttäviä järvimaisemia, vain noin tunnin ajomatkan päässä niin Tampereelta kuin Jyväskylästäkin. Majoitus Himos keskuksessa on puolestaan järjestettävissä sekä laskettelukeskuksen alueelta että lyhyen ajomatkan päässä keskuksen vilskeestä. Oletpa liikkeellä sitten perheesi, tai isomman ryhmän kanssa ovat mökit Himos keskuksessa oiva majoitusvaihtoehto; sillä alueen mökkitarjonnasta löytyy sopiva mökki jokaiseen matkabudjettiin ja vaatimustasoon.

Majoitus Himos keskuksen alueella sujuu varsin huolettomasti, sillä alueella on majoituskapasiteettia jopa 4000 yöpyjän tarpeisiin. Vuokramökit Himos keskuksessa ovat laadukkaasti varusteltuja ja yksilöllisesti suunniteltuja, joten mökit Himos keskuksessa vastaavat vaativammankin matkailijan tarpeisiin. Hiihtokeskuksen alueen vuokramökit on jaoteltu ryhmiin keskuksen eri osien mukaisesti. Keskusalueen lisäksi mökkimajoitus onnistuu Päijänteen rannalla. Alueen rantamökkien valikoima on aiemmin ollut hieman suppeampi, mutta tarjonta laajenee vuosivuodelta.

Mökkivuokraus Himos ja lähialueet

Vuokramökit Himos keskuksesta hankitaan joko keskusvaraamon tai yksityisen vuokraajan kautta. Alueen suurin yksittäinen keskusvaraamo on Himoslomat, jolla on tarjottavanaan noin 450 mökin valikoima. Himokselle suuntaavan matkailijan on syytä varata majoitus hyvissä ajoin, sillä mökit Himos keskuksessa ovat erittäin kysyttyjä etenkin laskettelukauden kovimpaan sesonkiaikaan. Mökkivuokraus Himos keskuksesta kannattaakin hoitaa hyvissä ajoin ennen matkaan lähtöä.

Muut majoitusvaihtoehdot Himoksella

Himos ja Jämsä lähialueineen tarjoaa käyttöösi useita erityyppisiä majoitusvaihtoehtoja. Majoitus Himos keskuksessa onnistuu esimerkiksi Holiday Club Himoksen huoneistoissa. Mikäli voit majoittua muutaman kymmenen kilometrin päähän laskettelurinteistä, ovat käytössäsi myös Jyväskylän alueen hotellit.

Himoksen aktiviteetit

Palveluidensa ja tarjolla olevien aktiviteettien ansiosta Himos soveltuu hyvin myös ryhmä- ja perhematkailuun.

Kesäkaudella Himokselle suuntaava matkailija löytää mm. seuraavia aktiviteetteja: Golf, mönkijäsafarit, seikkailurata, patikointi, sauvakävely, kyykkä, sumopaini, jättinykkeily, värikuula-ammuntaa, kalastus. Myös muuta ohjelmaa tarjolla.

Talvikaudella Himoksen aktiviteetteihin kuuluvat mm.: Hiihto, laskettelu, moottorikelkkailu, alppicurling, retkiluistelua, jääuinti, lumikenkäsafari. Myös muuta opastettua ohjelmaa.

Himos Festival

Jämsässä HimosParkissa järjestettävä festivaali kerää kesäisin Himoksen alueelle runsaasti yleisöä. Vuonna 2013 laajasta kansainvälisestä tarjonnasta nautti noin 46.000 festarikävijää. Enemmänkin tulijoita olisi tullut sillä tapahtuma myytiin loppuun varsin nopeasti. Mikäli olet aikeissa matkustaa Himos Festivaleille, muista varata lippusi ja tarvitsemasi mökkimajoitus ajoissa, jotta et jää paitsi tapahtuman kattavasta tarjonnasta. Tapahtuman tiedot löytyvät Himos Festivalin omilta sivuilta.

Viihdekeskus Himos Areena

Himos areena on suunniteltu tapahtumapaikaksi isoille 100 - 400 hengen ryhmille. Monipuoliset ravintola-, kokous- ja esiintymistilat antavat mahdollisuuden mitä erilaisimpien tilaisuuksien järjestämiseen. Himoksen koulu sopii taas hyvin pien ryhmä käyttöön. Molempien tilojen käyttöä voit tiedustella Himoslomilta.


Liikenneyhteydet Himokselle ja Jämsään

Rautatieaseman ja Linja-autoaseman löydät Asemakadulta, aivan Jämsän keskustasta. Lähin lentokenttä löytyy Tampereelta. Monista kaupungeista järjestetään myös laskettelu matkoja Himokselle. Kannattaa katsoa kotikyläsi tarjonta.

Hiihtokeskus Himos

Jämsän alueella sijaitseva laskettelu- ja hiihtokeskus Himos sijaitsee noin 9 km päässä Jämsän keskustasta. Himoksen huippu on 151 metrin korkeudessa. Himos on keskuksena suhteellisen uusi, sillä se on aloittanut toimintansa ”vasta” vuonna 1984, mutta avaamisen jälkeen kasvu on ollutkin kovaa. Himos on valittu vuoden laskettelukeskukseksi 1995 ja 2001 vuosina. Tällä hetkellä Himokselta löytyy hulppeat 21 rinnettä, joista pisin on 950 metriä pitkä. Himokselta löytyy oikeastaan kaikille sopivia rinteitä aivan pienokaisesta kokeneempaan laskijaan saakka. On kumparemäkeä, sekä leppoisia sinisiä rinteitä. Himos on erittäin suosittu keskus hyvän sijaintinsa ja tietysti kattavan palvelutarjontansa ansiosta. Vaikka laskijoita riittäisi rinteissä, pysyvät hissijonot kurissa hyvän hissikapasiteetin ansiosta, joka vetää noin 19.000 ihmistä tunnissa mäkeen. Laskettelun lomassa kannattaa vetää välillä hikilaudat jalkaan ja pyyhkästä Himoksen ladut läpi. Latuja Himokselta löytyy 20 km, ja ne on yhdistetty Jämsän latuverkkoon josta saat 100 km lisää kaunista maisemareittiä. Hyvän sijaintinsa ansiosta keskuksesta on muodostunut varin kysytty kotimaan matkailukohde, jossa kelpaa viettää niin hiihtolomaa, pääsiäistä kuin vappuakin. Hiihtokeskuksessa vierailijan kannattaa tutustua myös alueen iltaelämään, ja nauttia esimerkiksi Himos areenan kovasta kattauksesta josta löytyy Suomen huippunimiä, mutta myös kansainvälisesti tunnettuja staroja.

Etsi itsellesi sopiva kohde Mökit.fi:n karttahaulla.