Tee onnistunut vappumatka - aloita kevät lomamökillä

Vappu matka kotipaikkakunnan lähellä olevalla vuokramökillä
Vietä vappuloma mukavasti vuokramökillä
Vuonna 2019 vappuloma mahdollistaa pitkän viikonvaihteen tai koko viikon mittaisen vappumatkan tekemisen. Nopea varaaja nappaa parhaat mökit päältä myös vappuna.
Monelle vappu on varmin kevään alkamisen merkki - - vuonna 2019 vapunpäivä ajoittuu keskiviikolle. Koska vapunpäivä osuu tänä vuonna arkipäivälle, voi vappua hyödyntää lomaviikkoa tai pitkää viikonvaihdetta suunniteltaessa. Koska vapun luoma lomasesonki ajoittuu käytännössä yhdelle viikolle, on selvää, että vappuna mökkivuokraus on tavallista vilkkaampaa.

Vappuloma 2019

Vuonna 2019 vappu on viikolla 18
- Vapunpäivä (vapaapäivä): keskiviikko 1.5.


Vappuna matkalle

Vuoden 2019 vappu osuu keskiviikolle (1.5.), jonka vuoksi kyseinen vapaapäivä tuo monelle mahdollisuuden esimerkiksi pitkän viikonvaihteen viettoon. Kun haluat varmistaa, että suunnittelemasi vappuloma onnistuu varmasti, älä jätä majoituksen varaamista viimehetkeen - - vaan varaa vappuna tarvitsemasi vuokramökit hyvissä ajoin, jolloin tarjontaa on vielä runsaasti jäljellä.

Vappu matkat - minne mennä?

Monille laskettelusta pitäville matkailijoille vappu on viimeinen mahdollisuus suunnata laskettelemaan. Vapun matkoja suunnitellessa kannattaa kuitenkin seurata tarkkaan kevään etenemistä ja pohjoisen hiihtokeskusten lumitilanteita, jolloin vappu matkat on helpompaa suunnata oikeaan kohteeseen.

Jos talven hiihtokiintiö on jo vappuun tultaessa täynnä, löytyy Suomesta useita matkailukohteita, joihin on mahdollista suunnata jo Vapun aikana.

Suurimpien kaupunkien lähellä olevat kohteet

Mikäli vappulomasi on pitkän viikonvaihteen mittainen, saat lomastasi usein enemmän irti kun suuntaat maamme suurimpien kaupunkien läheisyydessä - tai mahdollisesti oman kotikuntasi läheisyydessä – sijaitsevaan vuokramökkiin. Näin toimimalla minimoit ajomatkat ja pääset nauttimaan mökkilomasta, sekä vapusta nopeammin.

- Katso Turun läheisyydessä sijaitsevat vuokramökit
- Katso Helsingin läheisyydessä sijaitsevat lomamökit
- Katso Tampereen läheisyydessä sijaitsevat mökit
- Katso Oulun läheisyydessä sijaitsevat lomamökit


Monet kesäkohteet keräävät väkeä jo vappuna

Usein vapunaika herättelee myös suositut kesämatkailukohteet – ainakin hetkeksi – ennen varsinaisen kesäkauden käynnistymistä. Vappuna matkailija voi suunnata myös esimerkiksi seuraaviin kohteisiin:

- Kalajoki
- Hanko
- Naantali