Perheloma Suomessa - Perhematkailuun sopivat kohteet

perheloma suomessa on helppoa ja edullista
Perheloma Suomessa voi suuntautua esim. saaristoon
Suomesta löytyy sopivia kohteita perhematkailuun, perheen koosta riippumatta
Suomessa vietettävän perheloman ei tarvitse olla pelkästään kaupunkien museoiden kiertämistä sillä Suomesta löytyy useita perheystävällisiä kohteita, joissa myös lapset viihtyvät. Mökit.fi sivustolle on koottu muutamia perhematkailuun sopivia käyntikohteita, joiden avulla saat ideoita oman lomasi suunnitteluun.

Perhematkailu ja majoitus
Majoitus on keskeinen osa myös perhematkailua, ja monesti majoittuminen sujuu parhaiten kun koko perhe pystyy majoittumaan samassa tilassa. Tämä kannattaa pitää mielessä jo perhelomaa suunniteltaessa, ja majoitusvaihtoehtoja vertaillessa. Mikäli perhelomalle sopivaa majoitusvaihtoehtoa ei tahdo löytyä aivan päämäärän/kohdekaupungin tuntumasta, voit tutkailla myös ympäristökuntien tarjoamia majoitusvaihtoehtoja. Näin toimimalla voit luultavammin myös säästää hieman majoituskuluissa, sillä majoittuminen suosittujen matkakohteiden läheisyydessä on yleisesti aina kalliimpaa.

Perholoma Suomessa - katso vinkit
Perhelomaa suunniteltaessa kannattaa pitää mielessä seuraavat vinkit.
1. Suunnittele matkustuspäivät sopivan mittaisiksi, muutoin matkustaminen ja paikallaan istuminen käy perheen pienimmille raskaaksi.

2. Varaa majoitus ja esimerkiksi tarvittavat matkaliput riittävän ajoissa. Matkustaminen on huomattavasti rennompaa kun kenenkään ei tarvitse hermoilla varausten suhteen.

3. Mikäli perheessä on eri-ikäisiä lapsia pyri löytämään kohteita, jotka käyntikohteita kiinnostavat kaikkia. Tai valitse pari ikäryhmille sopivaa käyntikohdetta.

4. Älä täytä koko perhelomaa pelkillä käyntikohteissa ja nähtävyyksissä vierailulla; muutoin suurin osa lomasta kuluu kohteiden välillä matkustamiseen.

Etsi majoitus suosittujen matkailukohteiden läheisyydestä mökit.fi:n majoitushaulla.

Perhematkailuun liittyviä artikkeleita:
Kotimaan Eläintarhat
- Kainuun Manamansalo matkakohteena
- Helsingin Rastila
- Kotkan Santalahti
- Kuopion Rauhalahti
- Rauman Poroholma