Majoitushaku

Valitse matkakohteesi klikkaamalla karttaa, ja painamalla etsi -nappia.
........................................
Voit käyttää valinnassa apuna myös tunnettujen matkailukohteiden sijaintia.
........................................
Majoituksen sijainti ja etäisyysMajoitushaku auttaa sinua kun tarvitset majoitusta.

Majoitushaku tarjoaa Mökit.fi -sivuston käyttäjille helpon tavan löytää majoitusta, oletpa sitten tien päällä tai vasta suunnittelet matkaasi. Valitse listasta matkasi päämäärä ja etäisyys kuinka kaukaa olet valmis hankkimaan majoituksen. Vaihtoehtoisesti voit käyttää karttapisteenä myös omaa kotiosoitettasi, jolloin näet lähialueidesi mökkitarjonnan. Karttapisteen valinnan jälkeen Sinun tarvitsee vain painaa etsi majoitus -nappia, ja majoitushaku etsii valintasi mukaiset kohteet lähes 6000 kohteen joukosta. Hakutuloksista näet vuokramökkien lisäksi myös suurimman osan maamme hotelli tarjonnasta, joten saat käyttöösi varsin monipuoliset majoituspalvelut.

Äkilliseen ja lyhytaikaiseen (yhden yön) majoitukseen löydät avun hakutuloksissa esitettävistä hotelleista. Majoitushaku ohjaa sinut suoraa hotellin varausjärjestelmään, jonka avulla voit varata huoneen nopeasti ja helposti. Huomioithan, että mökkien omistajien käytännöt vaihtelevat lyhytaikaisten ja äkillisten varausten suhteen (yhden yön majoitukset, lyhyellä varoitusajalla), joten äkillisen majoitustarpeen kanssa on usein viisasta kääntyä hotellien puoleen.

Majoitushaku toimii apunasi myös lomamatkasi suunnittelussa. Kun olet suunnittelemassa lomamatkaasi voit katsoa sopivat majoitusvaihtoehdot matkareittisi varrelta, tai sopivan etäisyyden päästä haluamastasi lomakohteesta. Haun avulla näet helposti paljonko - ja minkä tasoisia lomamökkejä matkareittisi, tai lomakohteesi läheisyydessä sijaitsee. Pienen etukäteissuunnittelun avulla pääset majoittumaan mukavasti esimerkiksi järvi- tai merimaisemissa.