Majoitus Vihti Ski Centerin lähialueella

Vuokrattavat mökit Vihti Ski Centerin lähialueella mahdollistavat onnistuneen loman.

 
Karkkila
Uusimaa
6+2 Vuodepaikkaa
170 m2
 
Karkkila
Uusimaa
6+4 Vuodepaikkaa
100 m2
 
Vihti
Uusimaa
4-6 Vuodepaikkaa
- m2
 
Vihti
Uusimaa
4 Vuodepaikkaa
50 m2

Vihdin vuokrattavat mökit sijaitsevat lyhyen matkan päässä sekä Vihdin keskustasta että Vihti Ski Center hiihtokeskuksesta. Alueelta löytyy jokaiseen varustetasoon ja matkabudjettiin sopivia mökkejä, jotka soveltuvat myös ryhmien tarpeisiin. Koska Vihti ja Nummela sijaitsevat Uudenmaan järvimaisemissa on matkailijan mahdollista majoittua myös järvenrantamökissä tai leirintäalueilla, joissa etenkin kesäkaudella tarjoutuu erinomaiset mahdollisuudet myös kalastukseen. Vihdin yli sadasta järvestä löytyy saalista vaikka jokaiselle lomapäivälle.

Vihti Ski Center

Vihti Ski Centerin matkailija löytää osoitteesta: Jussinrinne 1, Ojakkala. Vihdissä sijaitseva laskettelukeskus tarjoaa yhteensä 13 rinnettä sekä 9 hissiä. Suurin korkeusero on 84 m ja pisin rinne on 650 m. Rinteet ja suorituspaikat ovat helposta keskivaikeaan ja laskettelijoita palvelee lisäksi ski-cross rata. Perhelasketteluun sopiva hiihtokeskuksen uusin rinne on loiva 350-metrinen ja korkeuseroa sillä on 45 m. Vaativuutta ja haastavuutta löytyy Stenmark-kilparinteestä. Vihdissä on myös lautailijoille sopivia reilejä, boxeja sekä Half-Pipe. Rinnepalvelut kattaa vuokraamon, kahvilan ja hiihtokoulun.

Lastenrinteet

Vanha lastenrinne on Etelä-Suomen levein ja loivin, mutta uusin saa lumen ensimmäisenä. Rinteisiin pääsee taikamattohissillä. Lapsien käytössä on lisäksi lumikaruselli ja lumetettu pulkkamäki, Winter-Nalle ja Nasu-maastosafariajelullekin pääsee.

Luontoaktiviteetit

Kesä- ja syyskaudella Vihti ja Nummela tarjoavat matkailijalle erinomaiset mahdollisuudet esimerkiksi kalastukseen, veneilyyn sekä muuhun luontomatkailuun, kuten vaikkapa koskenlaskuun jylhissä maisemissa. Vihdin Nummelanharjulta löytyy lenkkipolkuja lähietäisyydellä, ja talvisin harjulle jäädytetään retkiluistelurata ja hiihtolatuja. Luontoon voi lähteä myös hevosen kanssa tai safarille koiravaljakolla tai moottorikelkalla. Luontopoluilla on nähtävää lisäksi lintujen tarkkailijoille. Koska suurin osa Nuuksion kansallispuistosta sijaitsee Vihdissä, alueella palvelee myös eräoppaita ja elämyspalveluyrittäjiä.

Muita aktiviteetteja

Golfista pitävien on mahdollista pelata alueella jopa kahdella kentällä. Vihti Ski Centerin kupeessa sijaitsee Vihti Golf Center, ja reilun 10 km päässä Vihdistä, Jokikunnassa löytyy Hill Side Golf. Urheiluautoilusta kiinnostuneille mielenkiintoinen käyntikohde voi olla Vihti Karting -rata, ja Nummelassa harrasteilmailukentällä voi lisäksi harrastaa myös vaikkapa purjelentoa. Matkailijalle suo pääkaupunkiseudun läheisyys kaikki muutkin mahdollisuudet onnistuneeseen lomanviettoon. Mikäli matkalle on lähdetty omalla autolla, voi loman aikana helposti piipahtaa harrastuksissa Helsingissä tai Espoossa.

Liikenneyhteydet Vihtiin

Vihti sijaitsee vajaat 50 km Helsingistä Turun suuntaan, Turun moottoritien tai E18-tien varrella. Turusta Vihtiin on matkaa n. 135 km. Vihdistä löytyy linja-autoasema eli ns. kirkonkylän asema Helsingintien ja Vihdintien risteyksessä olevasta kauppakeskittymästä. Laskettelukeskukseen on myös SkiBuss-kuljetus Helsingistä. Vihdistä on matkaa Kehä III:lle ja Helsinki-Vantaa lentokentälle 48 km.