Mökit Pirkanmaa - Majoitus ja vuokramökit Pirkanmaalta

Maakunnan suosio kaikenikäisten matkailijoiden keskuudessa ja keskeinen sijainti pitävät Pirkanmaan vuokramökit kysyttyinä myös lomasesonkien ulkopuolella.

Pirkanmaan maakunta sijaitsee Näsijärven ja Vanajaveden maisemissa Satakunnan itäpuolella. Jo sijaintinsa vuoksi maakunta on monen kotimaan matkailijan suosiossa. Pirkanmaan maakuntakeskuksena toimii Tampere, joka on tunnettu mm. Näsineulan ja Pyynikin näkötorneista, Särkänniemen huvipuistosta sekä runsaasta teatteritarjonnasta. Pirkanmaalla lasketellaan monissa rinteissä kuten Juupavaaran ja Sappeen hiihtokeskuksissa sekä Ski Ellivuoressa. Luonnosta pitäviä hemmottelee lukuisten kansallispuistojen ja harjujen polut ja reittit sekä saariston mahdollisuudet. Risteilemään Pirkanmaalla pääsee mm. Näsijärvellä ja Pyhäjärvellä.

Vuokramökit Pirkanmaa ja muu majoitus

Pirkanmaalla monet vuokramökit, lomahuoneistot ja muut majoitusvaihtoehdot sijaitsevat kauniilla näkymillä varustettuna kalaisten järvien, vehreiden harjujen tai laskettelukeskusten lähistöllä. Pirkanmaa on ympärivuotinen matkakohde, joten milloin tahansa on hyvä aika etsiä itselle sopivin vuokrattava mökki taikka jokin muu majapaikka alueella oleskelun ajaksi. Pirkanmaan mökkitarjonta avautuu helpoimmin Mökit.fi:n sivustoa joko paikkakunnan nimellä selaamalla taikka karttahaulla.

Luonnossa viihtyvien Pirkanmaa

Pirkanmaan vesistöt saarineen, harjut ja muu luonto tarjoavat lukuisia kauniita retkikohteita niin lähellä kuin kauempanakin. Esimerkiksi Tampereella vierailevat pääsevät kätevästi Laukontorilta laivalla Viikinsaaren retkeilyalueelle, josta löytyy mm. luontopolku, uimaranta ja tanssilava. Viikinsaari kuuluu osittain luonnonsuojelualueeseen. Tunnettuihin retkikohteisiin kuuluvat lisäksi noin 2 km päässä Tampereen keskustasta sijaitseva Iidesjärvi luontopolkuineen ja lintutorneineen, Lempäälässä kulkeva Birgitan polku, Niihaman ulkoilumaja ja metsäpolut sekä Kangasalan Sarsa, jossa on tehty paljon esihistoriallisia löytöjä. Pirkanmaan korkein kohta on Juupajoella sijaitseva Venäläisvuori, joka on myöskin Juupavaaran laskettelukeskuksen laki. Lisää korkeuseroja löytyy Kurusta, Parkanosta ja Kihniöstä. Maakunnan korkeimmat kohdat ovat yli 200 m merenpinnan yläpuolella.

Koko perheen Tampere

Tampere on helposti saavutettava lomakohde, josta löytyy monenlaista lomatekemistä erityisesti lapsiperheille. Suosituimpiin käyntikohteisiin kuuluvat Näsineulan, Pyynikin ja Särkänniemen lisäksi mm. seikkailullinen v. 2017 avattu Prison Island sekä Mansekartin sisäautorata. Tampere tarjoaa myös monipuolista kulttuuria erilaisissa teattereissa sekä tapahtumapaikoilla kuten Tampere-talo, Tullikamarin kulttuurikeskus ja Yo-talo. Kesäisin kaupungissa kuunnellaan musiikkia erilaisilla festivaaleilla, viihdytään totutusti Keskustorin Kukkaisviikoilla ja Taidesuunnistetaan. Perinteistä ja käsillätekemisestä kiinnostuneille löytyy Tampereelta useita kohteita, missä voi menetelmiin tutustumisen lisäksi tehdä ostoksia, kuten suklaatila ja -tehdas. Työläiskaupunkiperinne näkyy monilla vanhoilla puutaloalueilla sekä Amurin työläismuseokorttelissa ja Työväenmuseo Werstaassa. Koko perheelle sopivia kohteita ovat lisäksi Vakoilumuseo sekä Museokeskus Vapriikki, jossa näyttelyitä pitävät mm. Mediamuseo Rupriikki, Jääkiekkomuseo, Kenkämuseo sekä Luonnontieteellinen museo. Entiseen aikaan vie myös erikoisempi kävelyreitti uittotunnelia pitkin, joka kulkee Näsijärven ja Pyhäjärven välillä.


Urjala
Pirkanmaa
5+0 Vuodepaikkaa
Viikko: 0 eur

Uimarantaan: 0.6 km
Lemmikkieläimet sallittu
Kihniö
Pirkanmaa
4+2 Vuodepaikkaa
Viikko: 0 eur

Uimarantaan: 0.03 km

Kangasala
Pirkanmaa
8+13 Vuodepaikkaa
Viikko: 0 eur

Uimarantaan: 0.02 km
Lemmikkieläimet sallittu
Mänttä-vilppula
Pirkanmaa
2+3 Vuodepaikkaa
Viikko: 0 eur

Hiihtokeskukseen: 65.0 km
Uimarantaan: 9.0 km
Lemmikkieläimet sallittu
Ruovesi
Pirkanmaa
5+1 Vuodepaikkaa
Viikko: 0 eur

Uimarantaan: 0.03 km

Ruovesi
Pirkanmaa
6+2 Vuodepaikkaa
Viikko: 0 eur


Virrat
Pirkanmaa
2+2 Vuodepaikkaa
Viikko: 0 eur

Uimarantaan: 0.02 km
Lemmikkieläimet sallittu
Tampere
Pirkanmaa
2+2 Vuodepaikkaa
Viikko: 0 eur

Uimarantaan: 0.05 km

Virrat
Pirkanmaa
4+2 Vuodepaikkaa
Viikko: 0 eur

Lemmikkieläimet sallittu
Juupajoki
Pirkanmaa
4+0 Vuodepaikkaa
Viikko: 0 eur

Lemmikkieläimet sallittu