Vuoramökit ja majoitus Muurame

Muuramen kunta sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa Päijänteen ja Muuratjärven välissä. Muuramen tunnetuimpia käyntikohteita ovat Alvar Aallon suunnittelema italialaistyylinen kirkko, Muurame Golfin kenttä sekä Riihivuoren laskettelurinteet. Kauniimmat retkikohteet löytyvät mm. kaupungin läpi virtaavan Muuratjokivarren poluilta sekä Muuramenharjun luonnonsuojelualueen rinteiltä ja muinaisrannoilta.

Vuokramökit ja muu majoitus Muuramessa

Muuramen vuokramökit sijaitsevat muun muassa kalaisten järvien rannoilla sekä joki- ja harjunäkymissä. Myös golfaajille ja laskettelijoille voi sopivin vuokramökki löytyä aivan harrastusten ääreltä. Muuramen sekä lähikuntien vuokrattavat majoitukset on helpointa tarkistaa Mökit.fi:n sivustoilta joko paikannimellä tai karttahaulla selaamalla.

Riihivuoressa tapahtuu ympäri vuoden

Päijänteen maisemissa Muuramen korkeimmalla kohdalla sijaitseva Riihivuoren alue tarjoaa ympärivuotisesti aktiviteetteja. Vuonna 2018 avatusta Riihivuori Snowparkista löytyy vapaalasku-, freestyle- ja temppupaikat sekä lapsille pulkkamäki ja hiihtolatuja. Kesäaikaan Riihivuoressa pelataan frisbeegolfia sekä viihdytään kulttuurin parissa. Teatterinäytösten lisäksi Riihivuoren huipulla sijaitsevassa katetussa kesäteatterissa järjestetään konsertteja ja muita yleisötapahtumia.

Luonnossa viihtyvien Muurame

Kuntaa halkova Muuratjoki koskineen on suosittu kalastus- ja virkistysalue. Kalapaikoille sekä jokea ympäröivään luontoon pääsee esimerkiksi rantojen luontopolkuja pitkin. Kauniita retkikohteita löytyy myös Muuramenharjun luonnonsuojelualueen luontopoluilta ja reiteiltä sekä talven tullen hiihtoladuilta. Jyrkkärinteinen Muuramenharju on yksi merkittävimmistä Keski-Suomen harjuista, jonka muinaiset rannat tarjoavat lisäksi uimareille sekä suppaajille kiinnostavan retkikohteen. Päijänteen ja Muuratjärven näköaloissa harjulla sijaitsee myös perinnemaisemiin kuuluva kunnan omistama yhteislaidun.

Muita tekemistä ja näkemistä Muuramen alueella

Muuramen seudun kaunis metsäinen luonto sopii mainiosti myös pallonlyöjille. Muurame Golfin 18-reikäinen kenttä sijaitsee runsaan 5 km päässä Tuuliniemestä, ja metsäradan haastavuutta on tarjolla lisäksi frisbeegolfin pelaajille Kinkomaan Vitapolisissa. Aktiviteeteista pitävien kohde Havumäki Ranch on avoinna ympäri vuoden tarjoten mm. laskupaikkoja lautailuharrastajille. Suosittuihin ympärivuotisiin koko perheen käyntikohteisiin Muuramessa kuuluu lisäksi aitoa rakukeramiikkaa valmistava työpaja sekä Kivitaskun alue käsityöpajoineen, kotieläimineen ja Haikusaunoineen. Muuramessa sijainnut maailman vanhin saunamuseo, Muuramen saunakylä on siirretty Jämsänkoskelle, mutta saunaperinne elää alueella silti vahvana.

  • Sivu:
  • 1
  • 2
Muurame
Keski-Suomi
8+8 Vuodepaikkaa
Viikko: 0 eur

Hiihtokeskukseen: 2.5 km
Uimarantaan: 1.9 km

Muurame
Keski-Suomi
4+2 Vuodepaikkaa
Viikko: 0 eur

Hiihtokeskukseen: 15.0 km

Muurame
Keski-Suomi
6+0 Vuodepaikkaa
Viikko: 0 eur

Hiihtokeskukseen: 14.0 km
Uimarantaan: 0.05 km

Muurame
Keski-Suomi
2+2 Vuodepaikkaa
Viikko: 0 eur

Hiihtokeskukseen: 15.0 km
Uimarantaan: 0.12 km

Muurame
Keski-Suomi
1+2 Vuodepaikkaa
Viikko: 0 eur

Hiihtokeskukseen: 2.0 km
Uimarantaan: 0.005 km

Muurame
Keski-Suomi
4+0 Vuodepaikkaa
Viikko: 0 eur

Hiihtokeskukseen: 14.0 km
Uimarantaan: 0.03 km
Lemmikkieläimet sallittu
Muurame
Keski-Suomi
8+0 Vuodepaikkaa
Viikko: 0 eur

Hiihtokeskukseen: 2.0 km
Uimarantaan: 0.06 km

Muurame
Keski-Suomi
5-6 Vuodepaikkaa
Viikko: 658 eur
Hiihtokeskukseen: 3 km

Muurame
Keski-Suomi
6 Vuodepaikkaa
Viikko: 658 eur

Muurame
Keski-Suomi
6 Vuodepaikkaa
Viikko: 1078 eur
Hiihtokeskukseen: 0,2 km
Uimarantaan: 0,5 km


  • Sivu:
  • 1
  • 2