Ounasvaaran Sporttimajoitus

KohdeID: M1024-656
Rovaniemi, Lappi
Pallarintie 6
Vuodepaikat: 0- Pinta-ala: 70 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 161 1127
 
Lisätiedot
Nämä mökit sijaitsevat 4 km:n päässä Rovaniemen keskustasta ja vain 200 metrin päässä Ounasvaaran hiihtokeskuksen rinteiltä. Jokaisessa mökissä on ilmainen Wi-Fi, oma sauna ja hyvin varustettu keittiö.

Ounasvaaran Sporttimajoituksen yksiköissä on taulutelevisiolla ja DVD-soittimella varustettu olohuone. Mökeissä on myös pesukone ja astianpesukone.

Jokaiseen mökkiin kuuluu myös grillausalue ja oma terassi. Ravintola ja ruokakauppa ovat molemmat 300 metrin päässä Ounasvaaran Sporttimajoituksesta.

Mökeiltä on pääsy patikointi- ja pyöräilyreiteille. Muita alueen aktiviteetteja ovat kalastus Kemijoessa sekä golf. Joulupukin Pajakylä ja Rovaniemen lentokenttä ovat molemmat 10 minuutin ajomatkan päässä.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 0,2 km, Kauppa: 1 km, Ravintola: 0,3 km, Uimarantaan: 0,4 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma joenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), Sähkö, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Golf, Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Ounasvaara


Pallarintie 6 Rovaniemi (Rovaniemi)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta