Majoitus Talma Ski -keskuksen läheisyydessä

Vuokrattavat mökit Talva Ski –keskuksen lähialuilla

 
Sipoo
Uusimaa
45 Vuodepaikkaa
150 m2
 
Sipoo
Uusimaa
3 Vuodepaikkaa
- m2
 
Tuusula
Uusimaa
2 Vuodepaikkaa
- m2
 
Sipoo
Uusimaa
9+0 Vuodepaikkaa
200 m2

Laskettelukeskus Talma sijaitsee Uudellamaalla, Sipoossa, Keravan lähellä. Helsingin keskustaan on Talmasta vain puolen tunnin ajomatka, ja lisäksi Keravan rautatieasemalta on rinteille kuljetus. Hyvien liikenneyhteyksien päästä matkaaja löytää helposti myös runsaasta mökki- ja muusta majoitustarjonnasta omaan budjettiin ja mieltymyksiinsä sopivan lomapaikan.

Hiihtokeskus Talma Ski

Osoitteessa Talmantie 341, Talma, sijaitseva Talma Ski tarjoaa matkailijalle 8 rinnettä, joista 2 on snowparkkeja eli temppuratoja hyppyreineen ja reileineen. Talmassa on myös Etelä-Suomen ainoa halfpipe. Pisin rinteistä on 450 m, ja suurin korkeusero Talmassa on 55 m. Laskijoita palveleva hiihtokoulu tarjoaa monipuolisesti opetusta Werneri- sekä freestyle- ja traininig camp-kursseilla. Hiihtokeskuspalvelut kattavat välinevuokraamon, välinehuollon, ravintolan, bistron sekä Talma shopin. Talma Ski valittiin Vuoden Lähirinteeksi v. 2011.

Lumipuuhamaa Werneri Park

Pienimmille asiakkaille löytyy Werneri Parkista 2 karusellia, mattohissi, kota ja avotuli ja uusi seikkailurata. Lasketteluun on opetusrinne sekä 2 lastenrinnettä. Pulkkamäen vieressä on 2 snowtuubikourua, joista toinen on kesympään menoon ja toinen "hurjasteluun".

Aktiviteetit

Pääkaupunkiseudun läheisyys tarjoaa runsaasti harrastetta monimuotoista lomanviettotapaa etsivälle matkailijalle. Luontomatkailusta kiinnostunut matkailija voi suunnata esim. kohti Tuusulanjärveä tai lähistön muille luontopoluille, vesistöalueille ja metsiin. Talmasta löytyy myös Talma Golf kenttä, eikä Tuusulan Golf-klubillekkaan ole pitkä matka.

Liikenneyhteydet Talmaan

Talman alueelle on helppo saapua mistä suunnasta Suomea hyvänsä junalla tai bussilla. Esimerkiksi Keravan rautatieasemalta on laskettelijoille SkiBus-yhteys 5 km päähän Talman hiihtokeskukseen. Omalla autollakin matkaa tehdessä voi vain valita tien, sillä niin monet vievät Talmaan.