Majoitus Salla - Mökkivuokraus ja lomamökit


Majoitus mökeissä Sallan alueella
Sallan alueella sijaitsevat vuokramökit ovat suosittuja alueella sijaitsevan hiihtokeskuksen ja erämaamatkailun johdosta. Sallan hiihtokeskuksen tuntumassa sijaitsevat mökit vuokrataan yleensä keskusvaraamon kautta, mutta alueelta löytyy myös joitain yksityisten vuokraajien välittämiä lomamökkejä.

Hiihtokeskus Salla
Hiihtokeskus Salla sijaitsee osoitteessa: Revontulentie 7, Salla. Matkailijalle keskus tarjoaa yhteensä 15 rinnettä ja hyvät peruspalvelut, välinevuokraamosta suksihuoltoon.

Aktiviteetit
Talvisen hiihtokauden lisäksi Sallan alue soveltuu hyvin luonto- ja erämatkailuun. Alueelta löytyy myös muutamia järviä ja jokia, joten alue tarjoaa hyvät puitteet myös mm. kalastuksesta ja melonnasta kiinnostuneille matkailijoille.

Sää Sallalla
Mökit verkkopalvelu ei toistaiseksi julkaise säätietoja, joten alueen säätilan voi käydä tarkistamassa esimerkiksi ilmatieteenlaitoksen sivuilta.

Liikenneyhteydet Sallaan
Monien matkailijoiden mielestä Sallaan on hyvä suunnata omalla autolla, sillä lähin juna-asema sijaitsee Kemijärvellä 78 km päässä, ja lähin lentokenttä Kuusamossa n. 100 km päässä.