Majoitus Ruosniemi - Mökkivuokraus ja lomamökit

Mökit Ruosniemi –keskuksen ja Porin lähialueilta mahdollistavat monimuotoisen loman

 
Ulvila
Satakunta
4+2 Vuodepaikkaa
90 m2
 
Pori
Satakunta
6+2 Vuodepaikkaa
90 m2
 
Pori
Satakunta
8 Vuodepaikkaa
- m2
 
Kokemäki
Satakunta
2-6 Vuodepaikkaa
- m2

Selkämeren rantakaupungista Porista 6 km pohjoiseen sijaitsee Ruosniemen laskettelukeskus. Vuokrattavia lomamökkejä matkailija löytää helposti lähialueilta ja ympäristökunnista, kuten Luvialta, Merikarviasta, Reposaaresta ym, omaan varustetasoon ja matkabudjettiin sopivasti. Alueen mökkivuokrausta hoitavat sekä yksityiset vuokraajat että koko maanlaajuisesti toimivat keskusvaraamot. Mökkejä löytyy myös lähistön leirintäalueilta.

Hiihtokeskus Ruosniemi

Länsi-Suomessa osoitteessa Myyrynkuja, Pori sijaitseva hiihtokeskus Ruosniemi tarjoaa vierailijalle 3 rinnettä sekä hiihtokoulualueen, streetin reileineen ja bokseineen ja 2 hissiä. Suurin korkeusero rinteissä on 30 m ja pisin rinteistä on 230 m. Rinteiden ja erikoissuorituspaikkojen lisäksi Ruosniemestä löytyy pulkkamäki sekä latuverkosto, jonka alueella on myös kota ja nuotiopaikka. Koko pohjoisen Satakunnan moottorikelkkaurille on yhteys Ruosniemen moottorikelkkareitistöstä, jonne päsee rinnealueelta. Hiihtokeskuspalvelut kattavat sekä välinevuokraamon, suksihuollon, kahvion sekä hiihtokoulun, joka tarjoaa apua lasketteluun, lumilautailuun, telemarkiin sekä erilaisissa Wernereissä.

Aktiviteetit Pori ja Ruosniemi

Rannikkokaupunkina Pori tarjoaa hyvät puitteet loma- sekä luontomatkailuunkin retkeilyn, veneilyn ja kalastuksen parissa niin kesä- kuin talvikaudella. Uimarannat ja -hallit takaavat ympärivuotisen harrastamisen, ja hiekkadyyneistään tunnetusta Yyteristä löytyy myös goffareille rata. Lähin ratsastustalli löytyy runsaan 10 km päästä. Kesäaikaan lomalaista viihdyttää tietysti myös Porin Jazzit Kirjurinluodolla, aivan Porin keskusta-alueella jokirannassa. Viikon kestävillä Jazz-festivaaleilla esiintyy vuosittain tunnetuimpia artisteja ympäri maailman.

Liikenneyhteydet Ruosniemeen

Poriin ja Ruosniemen hiihtokeskukseen on helppo saapua omalla autolla valtateitä 11, 2, 8 ja 23 pitkin. Julkiset yhteydet toimivat hyvin myös, sillä Ruosniemeen pääsee Porin sisäisen liikenteen kyydillä. Linja-autoasema ja rautatieasema löytyvät Porin keskustan laidalta. Lentokentältä on linja-autoasemalle 2 km, rautatieasemalle 1 km ja vajaat 10 km Ruosniemen rinteille. Helsingistä on matkaa Ruosniemeen vajaat 250 km, ja Tampereelta runsaat 100 km.