Koli Majoitus: Vuokrattavat lomamökit Lieksassa


Majoitus Koli: Vuokrattavat lomamökit
Kolin ja Lieksan alueella sijaitsee lukuisia vuokrattavia lomamökkejä, joista matkaaja voi valita omaan matkabudjettiinsa ja varustetasoonsa sopivan majoituksen. Osa vuokrattavista mökeistä sijaitsee aivan Kolin laskettelukeskuksen vieressä, ja toiset taas lyhyen ajomatkan päässä Kolista. Alueelta löytyy myös useita järvenrantamökkejä, joissa matkailija voi viettää mukavan loman myös kesäkaudella.

Hiihtokeskus Koli
Laskettelukeskus Koli sijaitsee Itä-Suomen järvimaisemissa, noin 60 km Joensuusta pohjoiseen. Kolin hiihtokeskus tarjoaa matkailijan käyttöön mm. valaistut rinteet, välinevuokraamon ja muut yleisimmät hiihtokeskuspalvelut.

Aktiviteetit
Koli sijaitsee järvimaisemissa, joten laskettelun ja luontoretkeilyn lisäksi alue tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet myös kalastukseen ja melontaan.

Liikenneyhteydet Kolille
Kolia lähin rautatieasema löytyy Joensuusta, josta Kolille pääsee esim. bussilla (säännölliset vuorot). Joensuusta Kolille on mahdollista mennä myös etukäteen tilattavalla kimppataksilla/minibussilla (hyvä tilata viimeistään edellisenä päivänä).