Villa Ylläs 101

KohdeID: M1024-465
Ylläsjärvi, Lappi
Laskijantie 8
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 50 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 280 1960
 
Lisätiedot
Näissä itsepalveluhuoneistoissa on täysin varustettu keittiö, oma sauna ja ilmainen hissilippu jokaista oleskelua kohti, ja ne sijaitsevat vain 200 metrin päässä Ylläksen hiihtokeskuksesta ja 30 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentokentältä.

Villa Ylläs 101:n viihtyisissä huoneistoissa on oleskelualue, jossa on takka, televisio ja DVD-soitin. Lisämukavuutta tuovat astianpesukone ja pesukone. Huoneistoissa on myös vaatteiden kuivauskaappi. Kylpyhuoneessa on suihku.

Alueella on hiihtolatuja, hiihtohissejä ja moottorikelkkareittejä, ja asiakkaat voivat hiihtää suoraan ulos ja sisään majoituspaikasta. Tarjolla on myös ilmainen pysäköintimahdollisuus ja Wi-Fi.

Puhumme kieltäsi!


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 0,2 km, Kauppa: 0,1 km, Lentokenttä: 30 km, Ravintola: 0,1 km,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kuivauskaappi, Liikuntarajoitteisille, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Laskettelu, Maastopyöräily, Moottorikelkkailu, Retkeily,
Lähin hiihtokeskus Ylläs


Laskijantie 8 Ylläsjärvi (Ylläsjärvi)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta