Pohjavaarantie Cottage

KohdeID: M1024-770
Vuokatti, Kainuu
Pohjavaarantie 63 B
Vuodepaikat: 2- Pinta-ala: 25 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0
 
Lisätiedot
Pohjavaarantie Cottage sijaitsee Vuokatissa vain 5 km:n päässä hiihtokeskuksesta. Majoituspaikasta 300 metrin päässä on vartiotorni, ja sieltä on näkymät luontoon. Karaokebaari on myös vain 300 metrin päässä.

Yksinkertaisissa majoitustiloissa on oma sauna, tv ja terassi. Mukavuuksiin kuuluu myös täysin varustettu keittiö, jossa on mikroaaltouuni ja liesitaso. Lisäksi mökissä on suihku ja hiustenkuivaaja. Wc sijaitsee mökin ulkopuolella.

Pohjavaarantie Cottage tarjoaa myös suksisäilön. Lähistöllä voi harrastaa erilaisia aktiviteetteja, kuten hiihtoa, pyöräilyä ja patikointia. Joelle on 56 metriä.

Angry Birds Activity Park Vuokatti sijaitsee 5,4 km:n päässä majoituspaikasta. Lomamökki on 37 km:n päässä Kajaanin lentoasemalta.


 
Etäisyydet
Kauppa: 4 km, Lentokenttä: 29 km, Ravintola: 5 km, Uimarantaan: 0,1 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Grilli, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Mikroaaltouuni, Radio, Sauna (puu), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Laskettelu, Maastopyöräily, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Vuokatti


Pohjavaarantie 63 B Vuokatti (Vuokatti)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta