Namman Maja

KohdeID: M1024-536
Vikajärvi, Lappi
Reception : Laaksonperäntie 59
Vuodepaikat: 7- Pinta-ala: 50 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 89 623
 
Lisätiedot
Namman Maja sijaitsee Rovaniemellä aivan Välijoen kupeessa, ja tilavalta terassilta on näköala joelle. Wi-Fi on käytettävissä ilmaiseksi.

Namman Majassa on oleskelualue, jossa on sohva ja tv. Täysin varustetussa keittiössä on astianpesukone, mikroaaltouuni ja ruokailutila. Muita mukavuuksia ovat sauna ja oma kylpyhuone, jossa on suihku ja hiustenkuivaaja.

Namman Majalla on myös grilli. Paikan päällä ja ympäristössä voi harrastaa erilaisia aktiviteetteja, kuten kalastusta. Pysäköinti on maksutonta.

Asiakkaat voivat käydä Joulupukin Pajakylässä (30 km) ja Arctic Golf Finlandissa (33,2 km). Namman Maja on 28 km:n päässä Rovaniemen lentoasemalta.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 27 km, Uimarantaan: 0,03 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma joenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Pakastin, pyykinpesukone, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Kalastus, Uinti,Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta