Ihala Camping

KohdeID: M1024-787
Uusikaupunki, Varsinais-Suomi
Lepäistentie 825
Vuodepaikat: 4- Pinta-ala: 50 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 79 553
 
Lisätiedot
Ihala Camping sijaitsee Uudessakaupungissa Etelä-Suomen alueella 37 km:n päässä Raumalta. Se tarjoaa saunan ja yksityisen ranta-alueen. Paikan päällä on WiFi sekä yksityinen pysäköintialue, jotka ovat käytettävissä ilmaiseksi.

Joissakin majoitusyksiköissä on ruokailutila ja/tai terassi. Asiakkailla on käytettävissään myös minikeittiö, jossa on mikroaaltouuni, jääkaappi, liesi ja kahvinkeitin.

Ihalan Campingissa on myös grilli.

Majoituspaikassa voi pelata pöytätennistä ja heittää tikkaa, ja pyöräilyn harrastaminen alueella on suosittua. Lisäksi paikan päällä voi harrastaa mm. kalastusta ja patikointia. Lähin lentokenttä on Turun lentokenttä, joka sijaitsee 64 km:n päässä majoituspaikasta.

Tässä majoituspaikassa saat arvioiden mukaan parasta vastinetta rahoillesi Uudessakaupungissa! Asiakkaat saavat saavat samalla summalla enemmän kuin muissa majoituspaikoissa.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 64 km, Uimarantaan: 0,5 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma merenranta,

 
Varusteet
Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Sauna (puu), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Maastopyöräily, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Ruosniemi


Lepäistentie 825 Uusikaupunki (Uusikaupunki)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta