Jeppo Guesthouses

KohdeID: M1024-720
Uusikaarlepyy, Pohjanmaa
Jungarvägen 262
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 90 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 70 490
 
Lisätiedot
Grillin ja puutarhanäkymän tarjoava Jeppo Guesthouses sijaitsee Uusikaarlepyyssä Länsi-Suomen alueella 41 km:n päässä Pietarsaaresta. Paikan päällä on ilmainen yksityinen pysäköintialue.

Kaikissa majoitusyksiköissä on tv, oleskelualue ja/tai patio. Tarjolla on myös ruokailutila ja keittiö, johon kuuluu astianpesukone, uuni ja mikroaaltouuni. Keittiössä on myös leivänpaahdin, jääkaappi, liesitaso ja vedenkeitin. Kaikissa majoitusyksikössä on oma kylpyhuone, jossa on kylpyamme tai suihku.

Jeppo Guesthouses tarjoaa myös saunan.

Majoituspaikasta voi lainata maksutta polkupyöriä, ja alueella on hyvät pyöräilymahdollisuudet. Lähin lentoasema on Kokkola-Pietarsaaren lentoasema, joka sijaitsee 43 km:n päässä majoituspaikasta.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 43 km,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Jääkaappi, Leivänpaahdin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Maastopyöräily, Retkeily,
Lähin hiihtokeskus Simpsiö


Jungarvägen 262 Uusikaarlepyy (Uusikaarlepyy)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta