Rauharanta

KohdeID: M521-2nosto
Uurainen, Keski-Suomi
Täkylahdentie 42
Vuodepaikat: 18- Pinta-ala: 143 m2
Lemmikkieläimet sallittu
Rakennettu: 2015


 
Ota yhteyttä
Puh: 0400244406
Puhelinajat: ark: 8-22, la: 8-22, su: 8-22


Vuokraushinnat vrk vkl vko
400
 
Lisätiedot
Rauharanta Uuraisilla on ainutlaatuinen ja tilava mökki, jossa mm.kaksi oleskelu tilaa; alakerrassa takkahuone ja yläkerrassa aula, joissa kummassakin sohvien lisäksi pöydät ruokailuja/neuvotteluja varten (alakerrassa 10 hlö:lle, yläkerrassa 8-18 hlö:lle); lisäksi lasitetulla kuistilla ja parvekkeella on pöytiä. Kolme erillistä makuuhuonetta, joissa kussakin vuoteet kahdelle. Lisäksi levitettäviä vuodesohvia yläkerran aulassa 3 kpl(=6 makuupaikkaa)ja alkovi, johon saa vuoteet 2-3 hlö:lle. Alakerran takkahuoneessa vuoderahi 1 henkilölle. Alakerrassa on WC, jossa pyykinpesu- ja ilmastointikone sekä lämminvesivaraaja, suihku ja sauna puilla lämmitettävällä IKI-kiukaalla + padalla.

Huvila on vuokrattavissa lomakäyttöön, saunailtoihin, polttareihin, pikku-jouluihin, jouluksi,loma-aikoina tuttavien tai sukulaisten yhteiseksi kokoontumispaikaksi tai uudeksi vuodeksi, erilaisiin kokouksiin ja juhliin pienelle tai vähän suuremmallekin porukalle ym., sillä ruokailupaikkoja on sisällä tarvittaessa n.20 henkilölle/kattaus, jos lasitettu terassi ja parveke ovat säiden puolesta (kevät-kesä-syyskaudesta) käytettävissä, on tilaa lisää vielä n.12-16 henkilölle, vaikka sadesää yllättäisi.
Mökin lisäksi on rantasauna, pyöröhirsiaitta 4 hlö:lle, pikkumökki 2-4:lle sekä varasto ja autotalli, jossa on kesäaikaan suojaista lisätilaa esim. juhlia järjestettäessä. Lemmikkieläimet sallittu. Rannassa nuotiopaikka,soutuvene ja laituri.Vuokralaisten käytettävissä lisämaksusta KYLPYTYNNYRI, liinavaatteet sekä erilliset piharakennukset(rantasauna, pyöröhirsiaitta, pikku mökki, autotalli. Tee oma tarjous / kysy lisää.


 
Etäisyydet
Apteekki: 5 km, Bussipysäkki: 0,8 km, Hiihtokeskukseen: 30 km, Kauppa: 5 km, Keskustaan: 5 km, Lentokenttä: 25 km, Naapuriin: 0,05 km, Rautatieasema: 40 km, Ravintola: 5 km, Terveyskeskus: 5 km, Uimarantaan: 0,035 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Jääkaappi, Jääviileäkaappi, Kaasu, Kahvinkeitin, Kamiina, Kylpytynnyri, Leivänpaahdin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Pakastin, pyykinpesukone, Radio, Sauna (puu), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, UlkoWC, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Marjastus, Metsästys, Retkeily, Sienestys, Uinti, Veneily,
Lähin hiihtokeskus Paavonrinteet


Täkylahdentie 42 Uurainen (Uurainen)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta