Lehmuslammen Huvilat

KohdeID: M1024-567
Toivomäki, Kanta-Häme
Niinimäentie 197
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 80 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 275 1925
 
Lisätiedot
Nämä 3 makuuhuoneen huvilat sijaitsevat 30 minuutin ajomatkan päässä Lopen ja Hyvinkään kaupungeista. Jokaisessa huvilassa on ilmainen Wi-Fi, täysin varustettu keittiö ja oma sauna. Alhovuoren hiihtokeskus on 30 km:n päässä.

Lehmuslammen huviloissa on puutarhanäköalaterassi, jossa on grillausvälineet. Jokaisessa huvilassa on oleskelualue, jossa on TV, DVD-soitin ja takka. Niissä on myös pyykinpesukone ja astianpesukone.

Paikan päältä voi vuokrata maksutta polkupyöriä. Käytettävissä on Lehmuslammen Huviloiden leikkipaikka ja varattavissa oleva ulkopuukylpytynnyri. Majoituspaikka voi myös järjestää ateriapalvelut ja ratsastusretkiä läheisellä maatilalla.

Alueella voi harrastaa hiihtoa, ja uinti ja kalastus ovat mahdollisia lähilammella. Kytäjän golfkenttä on 15 minuutin ajomatkan päässä.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 30 km, Uimarantaan: 0,3 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kylpytynnyri, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Radio, SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Golf, Hiihto, Kalastus, Ratsastaminen, Uinti,Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta