KohdeID: M901-7501

Toivakka, Keski-Suomi
Vuodepaikat: 4- Pinta-ala: 60 m2
Rakennettu: 1940


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Jyväskylästä 30 km etelään, Leppävesi 80 m, syvä, kova savi/kivi pohja, oma vene. Mökin ja rannan välissä kulkee tie numero 644. Mökillä hyvä uimaranta aikuisille. Lapsiystävällinen kunnan uimaranta 4 km (hyvä yhteys myös pyöräillen). Puurakenteinen mökki 1940, laajennettu 1995 ja peruskunnostettu 2012, tupakeittiö levitettävä vuodesohva kahdelle, makuuhuone parivuode, pesuhuone (pyykinpesukone), sauna, eteinen (jossa pakastin), pieni kuisti-terassi. Mökissä ilmalämpöpumppu ja keittiössä myös puuhella. Keittiön varusteena myös mm. leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin, kuuden hengen astiasto ja monipuoliset ruuanvalmistusvälineet. Ulkovarastossa on puuliiteri ja ulkoilu- ja kalastusvälineitä. Yksi lemmikki on sallittu vain eri sopimuksesta. Tiedustele asiaa asiakaspalvelustamme ennen varauksen tekoa. Mökki sijaitsee aurinkoisella, tasaisella nurmikkotontilla paikallistien nro 644 varressa. Piha-alueella runsaasti kukkaistutuksia, terassi, pensaita ja laatoitetut käytävät piharakennuksen, mökin ja hyvin varustellun grillikodan välillä. Tunnelmallisessa kodassa himmentävät valot, radio, kylmälaukku, savustuslaatikko, nokipannu kahvinkeittoon ja lammastaljat penkeillä. Kodasta paikallistielle 30 m. Ulkona on nuotiopaikka savustusta varten. Viereisellä Paasivuorella hienot näköalat vesistöön ja mainiot marja- ja sienimetsät. Paasivuorelle johtaa lenkkeilyyn sopiva metsäautotie. Omistaja vuokraa 4 hv perämoottoria. Ohjelma-ja pito/aamiaispalvelua saatavana, kysy tarkemmin omistaja. Laskettelukeskukset Laajavuori 33 km, Riihivuori 47 km ja Häkärinteet 55 km, Peurunka Golf ja Revontuli Golf 48 km, Leivonmäen kansallispuisto 25 km. Pakollinen avainpantti 150 euroa peritään paikanpäällä. Liinavaatteet sisältyvät varauksiin, jotka on tehty 27.2.2018 jälkeen.

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 0.1 km, Hiihtokeskukseen: 33.0 km, Kauppa: 4.5 km, Naapuriin: 0.04 km, Ravintola: 4.5 km, Uimarantaan: 5.0 km,

 
Varusteet
Katso kohteen varustetiedot Lomarenkaan sivuilta: klikkaa tästä

tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta