Alapiha Apartments

KohdeID: M1024-717
Tammisaari, Uusimaa
Kammantekijänkatu 3
Vuodepaikat: 3- Pinta-ala: ? m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 120 840
 
Lisätiedot
Tammisaaressa Etelä-Suomen alueella sijaitsevan Alapiha Apartmentsin majoitusyksiköissä on taideteoksia seinillä, suomalaisia designkalusteita ja vintage-tyylinen sisustus. Saloon on matkaa 57 km. Hanko on 35 km:n päässä.

Tarjolla on 2 perinteisesti sisustettua huoneistoa, joissa molemmissa on istumapaikkoja, oma kylpyhuone ja joko keittiö tai minikeittiö. Toisessa huoneistoista on ruokailualue, taulu-tv kaapelikanavilla ja DVD-soitin, ja toiseen kuuluu erityinen puulämmitteinen sauna.

Majoituspaikasta voi myös tilata elintarvikkeita.

Majoituspaikassa voi pelata tennistä, ja alue on suosittu golfaus- ja kalastuskohde. Lohja on 47 km:n päässä Alapiha Apartmentsista. Helsinki-Vantaan lentoasema on 109 km:n päässä Alapiha Apartmentsista.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 89 km, Uimarantaan: 0,05 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
DVD-soitin, Grilli, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Golf, Kalastus, Tennis, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Påminne


Kammantekijänkatu 3 Tammisaari (10600)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta