Syöte Cottage

KohdeID: M1024-637
Taivalkoski, Pohjois-Pohjanmaa
Rakkatie 1
Vuodepaikat: 2- Pinta-ala: 50 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 90 630
 
Lisätiedot
Syötteellä sijaitseva Syöte Cottage tarjoaa itsepalvelumajoitusta ja ilmaisen WiFin. Rentoutumisvaihtoehtoihin kuuluvat ulkoporeallas ja sauna. Paikan päällä on ilmainen yksityinen pysäköintimahdollisuus.

Täysin varustetussa keittiössä on astianpesukone, mikroaaltouuni ja grilliuuni. Mukavuuksiin kuuluvat myös takka ja ruokapöytä. Syöte Cottagessa ovat saatavilla pyyhkeet ja liinavaatteet.

Lähistöllä voi harrastaa monenlaisia aktiviteetteja, kuten hiihtoa, vaellusta ja pyöräilyä. Maastohiihtoladut ovat vain 100 metrin päässä. Ison-Syötteen hiihtokeskus on 1 km:n ja Pikku-Syöte noin 4,5 km:n päässä. Kuusamon lentoasemalle on majoituspaikasta 83 km.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 0,7 km, Kauppa: 0,7 km, Lentokenttä: 84 km,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Sauna (puu), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, ulkoporeamme, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Laskettelu, Maastopyöräily, Retkeily, Uinti,Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta