B&B Mansikka

KohdeID: M1024-954
Taipalsaari, Etelä-Karjala
Huuhtiaisenlahdentie 11
Vuodepaikat: 7- Pinta-ala: ? m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 50 350
 
Lisätiedot
Taipalsaarella sijaitseva Hostel Mansikka tarjoaa ravintolan ja ilmaisen WiFin. . Kaikkiin huoneisiin kuuluu suihkulla varustettu kylpyhuone sekä terassi, jolta on näköala puutarhaan. Täysin varustetussa jaetussa keittiössä on keittiövälineet.

Hostel Mansikassa on puutarha, grillausmahdollisuus ja jaettu terassi. Majoituspaikan muihin palveluihin kuuluvat hiihtovälineiden vuokraus ja lasten leikkipaikka. Paikan päällä tai lähiympäristössä voi harrastaa hiihtoa, pyöräilyä, patikointia ja monia muita aktiviteetteja. Majoituspaikassa on ilmainen pysäköinti.

Lappeenrannan lentoasema on 14 km:n päässä.

Tässä majoituspaikassa saat arvioiden mukaan parasta vastinetta rahoillesi Taipalsaarella! Asiakkaat saavat saavat samalla summalla enemmän kuin muissa majoituspaikoissa.


 
Etäisyydet
Kauppa: 0,1 km, Lentokenttä: 14 km,

 
Ranta ja vesialueet
Jaettu ranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Leivänpaahdin, Lemmikkieläimet sallittu, Liikuntarajoitteisille, Pakastin, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Maastopyöräily, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Hasa


Huuhtiaisenlahdentie 11 Taipalsaari (Taipalsaari)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta