KohdeID: M901-7811

Sulkava, Etelä-Savo
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 105 m2
Lemmikkieläimet sallittu
Rakennettu: 1999


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Mikkelistä 75 km itään, Saimaa 50 m, kova, loivasti syvenevä hiekka/sorapohja, oma soutuvene. Hirsihuvila 1999, alakerrassa keittiö, olohuone (TV), makuuhuone, jossa parivuode, pesuhuone, sauna (sähkökiuas), wc ja katettu kuisti. Yläkerrassa (lapsiportti) makuuhuone, jossa 3 vuodetta, aulassa (TV) vuodesohvalla yksi makuupaikka, parveke. Erillinen rantasauna (22 m) 2018, sauna (puukiuas), pesuhuone ja takkatupa, jossa leivinuuni ja vuodesohvalla kaksi vaihtoehtoista vuodepaikkaa. Isolla terassilla integroitu palju (lisäpalvelu 99 €) ja grillikota. Rantasaunalle tulee järvivesi pumpulla. Talvella (jos on kovat pakkaset), pumpun toimintaa ei pysty takaamaan ja tällöin veden saattaa joutua kantamaan avannosta. Palju ei ole käytössä pakkaskaudella. Pihalla lapsille leikkipaikka. Pirttiniemi on tasokas vuokramökki mukavaan lomailuun. Sopii erittäin hyvin varsinkin lapsiperheille. Pihalta aukeaa upeat maisemat Saimaalle ja aivan vierestä kulkee myös Sulkavan soutujen reitti. Mökillä on paljon pelejä sisä- ja ulkokäyttöön, joten ajanvieteongelmia ei pääse syntymään. Rantasaunan isolla terassilla on mukava viettää aikaa ja katsella vaikka ohikulkevaa veneliikennettä paljussa istuskellen. Kodassa voi loihtia maittavat ateriat saunomisen ohella. Hyvät kalavedet aivan ulottuvilla. Sahanlahti 18 km, Sulkava 22 km, Puumala 22 km, Pistohiekan lava ja upea hiekkaranta 28 km, Niinisaari 35 km, Savonlinna Olavinlinna 60 km, Mikkeli 75 km, Imatra 88 km, Helsinki 305 km.

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 3.3 km, Hiihtokeskukseen: 60.0 km, Kauppa: 22.0 km, Naapuriin: 0.35 km, Ravintola: 22.0 km, Uimarantaan: 0.05 km,

 
Varusteet
Katso kohteen varustetiedot Lomarenkaan sivuilta: klikkaa tästä

tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta