KohdeID: M901-7379

Sotkamo, Kainuu
Vuodepaikat: 4- Pinta-ala: 46 m2
Lemmikkieläimet sallittu
Rakennettu: 1991


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Viihtyisä luhtitalon 2. kerroksen huoneisto rauhallisella alueella Sotkamon keskustassa (rv. 1992, remontoitu v. 2011). Vuokattiin n. 10 min ajomatka (6,5 km). Pinta-ala 46 m , jossa valoista tupakeittiö jossa levitettävä vuodesohva 1-2:lle majoittujalle (vuoteen koko 140 x 190 cm). Makuuhuone, jossa parivuode (vuoteet saa tarvittaessa erillisiksi). Pesuhuone/suihku/wc, sauna (sähkökiuas). Kuisti. Lukollinen ulkovarasto, 1 x autopaikka lämmityspistokkeella. Lapsivarustelu: pinnavuode, syöttötuoli ja potta. Internet (Wi-Fi, 4G). Elisa Viihde -palvelu. Vuokatin vieressä - Sotkamon virkeässä kyläkeskuksessa sijaitseva tunnelmallinen lomatukikohta, jossa voi viettää halutessaan joko rentouttavan ´kaupunkiloman´, tai aktiivisemman liikuntaloman. Vuokatin monipuoliset matkailupalvelut n. 10 min ajomatkan päässä (6,5 km), Holiday Club Katinkulta 8 km, Vuokatin Angry Birds activity park 6 km. Bussipysäkki 200 m, josta kulkee mm. Vuokatti skibus ja kuljetukset esim. Naapurivaaran tanssilavalle. Ostospaikat ja tori n. 150 m säteellä. Sotkamon pesäpallostadion n.150 m. Valaistuille ja opastetuille liikuntapaikoille on vain parin minuutin kävelymatka. Ulkoilureitit kulkevat vaihtelevissa metsäisissä harjumaisemissa. Talvisin käytössä hyvä ja säännöllisesti huollettu valaistu latu (5 km), sekä laajempi latuverkosto Sotkamon järvien jäillä, huom. hiihtosesonkina yhdyslatu Sotkamosta Vuokattiin. Kesävieraille käytössä Sotkamon kunnan ylläpitämä Hiukan uimaranta (et. 200 m), joka soveltuu koko perheelle: ranta matala, pohja hienoa hiekkaa ja rantaviivaa pituudeltaan satoja metrejä. Rannalla on lapsille liukumäki ja keinut, uima-alue on merkattu poijuin, sesonkina paikalla myös uimavalvoja. Kesäsesongilla alueella toimii grillikioski/kesäkahvila ja samassa rakennuksessa käytettävissä rantalomalaisille pukuhuone/ wc- ja suihkutilat. Huoneistoa suositellaan mm. pariskuntien ja pienten perheiden rauhalliseen lomailuun. Henkilömääräksi sallitaan max 5 majoittujaa, jos yksi majoittujista on korkeintaan 3-vuotias. Huoneiston ulkovarastossa on käytettävissä mm. lasten mäenlaskuvälineitä ja rantaleluja. Huoneiston edustalla naapurustoa, mutta takapiha rajoittuu harjumetsään, olohuoneen ja keittiön ikkunat suojaisaan rinteeseen / metsikköön päin. Taloyhtiön muut huoneistot ovat vakituisessa asuinkäytössä, huomioithan tämän lomaillessasi. Lomahuoneisto on käytössä tulopäivästä klo 16 alkaen, lähtöpäivään klo 12 saakka, myös viikonloppuvarauksissa. Lemmikit sallittu lisämaksusta (max. 2 lemmikkiä / varaus) Siivous ja liinavaatteet lisämaksusta varattavissa ennakkoon. Mahdollisuus myös pitkäaikaisvuokrauksiin, kysy tarjousta (alk. 750 €/kk)

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 0.2 km, Hiihtokeskukseen: 6.5 km, Kauppa: 0.15 km, Naapuriin: 0.0 km, Ravintola: 0.15 km, Uimarantaan: 0.2 km,

 
Varusteet
Katso kohteen varustetiedot Lomarenkaan sivuilta: klikkaa tästä

tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta