Farmhouse Tervamäki

KohdeID: M1024-782
Sotkamo, Kainuu
Lehtolantie 37
Vuodepaikat: 11- Pinta-ala: 90 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 100 700
 
Lisätiedot
Farmhouse Tervamäki sijaitsee Sotkamossa. Tässä maatilamajoituksessa on ilmainen WiFi. Majoitustiloissa on tv ja oleskelualue. Keittiössä on astianpesukone ja mikroaaltouuni. Lisämukavuuksiin kuuluvat grilli, takka ja sohva.

Farmhouse Tervamäki tarjoaa myös saunan, kylpyhuoneen ja grillin talon vieressä. Majoituspaikan muihin palveluihin kuuluu suksivuokraamo. Paikan päällä ja lähiympäristössä voi harrastaa monia aktiviteetteja, kuten kalastusta ja vaellusta. Majoituspaikassa on myös ilmainen pysäköintimahdollisuus.

Mikäli haluat vierailla lähiympäristössä, voit tutustua 19,3 km:n päässä sijaitsevaan Sotkamoon. Tämä maatilamajoitus on 52 km:n päässä Kajaanin lentoasemalta.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 52 km,

 
Ranta ja vesialueet
Vesialueiden käyttö,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Sauna (puu), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Vuokatti


Lehtolantie 37 Sotkamo (Tervajärvi)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta