Porotila Toini Sanila

KohdeID: M1024-757
Sevettijärvi, Lappi
Sanilantie 36
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: ? m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 50 350
 
Lisätiedot
Porotila Toini Sanila sijaitsee Sevettijärvellä 16 km:n päässä Suomen ja Norjan rajalta ja tarjoaa puutarhan ja grillivälineet. Paikan päällä on ilmainen yksityinen pysäköintimahdollisuus.

Joissakin majoitusyksiköissä on taulu-tv satelliittikanavilla sekä DVD-soitin. Joissakin majoitusyksiköissä on myös keittiö, jossa on astianpesukone ja uuni. Asiakkaiden käytettävissä on oma tai jaettu kylpyhuone.

Porotila Toini Sanilalla on lisäksi sauna. Paikan päällä on ravintola. Majoituspaikka tarjoaa myös erikoisruokavalioihin sopivia menuja.

Majoituspaikasta voi vuokrata hiihtovälineitä, ja alue on kalastajien ja patikoijien suosiossa. Kirkenesin lentokentälle on 57 km.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 57 km, Ravintola: 0,1 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Leivänpaahdin, Lemmikkieläimet sallittu, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Retkeily, Uinti,


Sanilantie 36 Sevettijärvi (Sevettijärvi)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta