Kalastusmökki Jokiniemi Saimaalla

KohdeID: M1024-576
Savonranta, Etelä-Savo
Hallilahdentie 23
Vuodepaikat: 7- Pinta-ala: 50 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 192 1344
 
Lisätiedot
Cottage Jokiniemi tarjoaa yksityisen hiekkarannan Saimaan rannalla, ilmaisen WiFi-yhteyden ja Blu-ray-kotiteatterijärjestelmän. Mökki sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä Savonrannan kylästä ja 10 minuutin ajomatkan päässä Savonrannan hiihtokeskuksesta.

Majoituspaikassa on tv ja terassi. Täysin varustetussa keittiössä on astianpesukone ja mikroaaltouuni. Cottage Jokiniemeen kuuluu myös puulämmitteinen sauna ja grillillä varustettu terassi. Lisäksi asiakkaiden käytettävissä on moottorivene maksutta.

Paikan päällä ja lähiympäristössä voi harrastaa muun muassa hiihtoa, kalastusta ja patikointia. Mökki on 57 km:n päässä Joensuun lentoasemalta.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 3 km, Kauppa: 2 km, Lentokenttä: 57 km, Uimarantaan: 0 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, kuivausrumpu, Leivänpaahdin, Liikuntarajoitteisille, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Retkeily, Uinti, Veneily,
Lähin hiihtokeskus Ruunarinteet


Hallilahdentie 23 Savonranta (Savonranta)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta