Rananiemi

KohdeID: M3075nosto
Savonlinna, Etelä-Savo
Rananiementie 99
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 82 m2
Rakennettu: 2002


 
Ota yhteyttä
Puh: 0400846521
Puhelinajat: ark: 8-21, la: 12-18, su: 12-18


Vuokraushinnat vrk vkl vko
105 260 700
 
Lisätiedot
Rananiemi on tasokas lomamökki etelään päin olevalla rinnetontilla. Vuonna 2002 valmistunutta mökkiä ympäröi mäntykangasmaasto ja kalliot. Pihasta osa on nurmikkoa ja osa luonnontilassa. Terassilta ja tupakeittiöstä avautuu rinnenäköala järvelle ja mökin yläpuolella oleva etupiha on tasainen. Lähivesistö on suojaisaa ja sopii hyvin vaikka melontaan.

Rantasaunan lämmittäminen kuuluu suomalaiseen mökki-iltaan. Pehmeiden löylyjen välillä voit istuskella kuistilla hiljaisuudesta nauttien.

Rananiemen mökkiä vuokrataan myös talvisin. Latuja jäälle tehdään lumitilanteen mukaan. Savonlinnassa tai lähikunnissa on hyvät mahdollisuudet hiihtoon, lasketteluun tai vaikkapa retkiluisteluun.
Hinnastot,varauskalenteri sekä mut vuokramökit kotisivuilla.

https://www.kommerniemi.com/?sivu=rananiemi&a=mala
Yhteydenotot.
https://www.kommerniemi.com/?sivu=yhteystiedot


 
Etäisyydet
Apteekki: 20 km, Bussipysäkki: 8 km, Kauppa: 20 km, Keskustaan: 20 km, Lentokenttä: 45 km, Naapuriin: 0.1 km, Rautatieasema: 34 km, Ravintola: 20 km, Terveyskeskus: 20 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Grilli, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kuivauskaappi, Mikroaaltouuni, Pakastin, pyykinpesukone, Radio, Sauna (puu), Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Marjastus, Retkeily, Sienestys, Uinti, Veneily,Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta