KohdeID: M901-5089

Salo, Varsinais-Suomi
Vuodepaikat: 11- Pinta-ala: 200 m2
Lemmikkieläimet sallittu
Rakennettu: 2008


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Salosta 25 km etelään, Saaristomeri/Matildansalmi 300 m (leveys 2 km), matalaa pehmeää savipohjaa, ruovikkoinen ranta, tukeva laituri, ei venettä. Matildanjärvi 2 km, jossa hyvä uimaranta ja Metsähallituksen virkistysalue. 2-kerroksinen kivitalo 2008, olohuone, keittiö ja ruokailutila, makuuhuone 2 vuodetta, makuuhuone 2 vuodetta, pesuhuone (2 suihkua ja poreamme), löylyhuone (sekä ulkoa lämmitettävä puukiuas että "heti valmis"-sähkökiuas), wc, laajat terassitilat ympäri talon. Terassilla kylpypalju (joka käytettävissä eri maksusta, varaus etukäteen). Pihalla autokatos. Yläkerrassa 2 kahden hengen makuuhuonetta, joissa molemmissa parveke sekä 1 yhden hengen makuuhuone (120 cm vuode), oleskelutila jossa avattava vuodesohva 2:lle. Wc, jossa suihkukaappi. 2-kerroksinen korkeatasoinen kivitalo loma-asuntoalueella Mathildedalin ruukkikylässä. Naapurit ovat välittömässä läheisyydessä, joten asiakkaan tulee huolehtia osaltaan siitä, että ei aiheuta häiriötä naapureille esim. metelöimällä. Kohde soveltuu hyvin myös kokous- ja yrityskäyttöön, alakerta myös liikuntarajoitteisille. Ranta on yhteiskäytössä 3:n muun huvilan kanssa ja sinne on jyrkkä rinne ja matka 300 m. Ranta ei ole paras mahdollinen uimiseen. Terassilla kylpypalju, joka vuokrattavissa erillistä korvausta vastaan. Pihalla trampoliini lapsille. Uisteluvene- ja kalaopaspalveluita saatavissa. Matildansalmi on kuuluisa hyvistä kuhavesistään. Pitopalvelua saatavissa lähistöltä. Lähellä Matildan laaja retkeilyalue jossa Matildanjärvi (hyvä istutettu taimenkanta), retkeilypolkuja joista osa sopii myös pyörätuolilla kulkeville, laavuja ja tulipaikkoja, hyvä kunnan uimaranta ja tenniskentät. Veneitä vuokrattavissa. Meri-Teijon laskettelu- ja golfkeskus 3 km, Salo 25 km, Dalsbruk 40 km, Kasnäs (mm. meriretkiä Bengtskärin majakkasaarelle sekä Rosalan viikinkikeskukseen) 60 km, Tammisaari 50 km, Turku nähtävyyksineen 90 km.

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 1.0 km, Hiihtokeskukseen: 3.0 km, Kauppa: 4.0 km, Naapuriin: 0.01 km, Ravintola: 1.0 km, Uimarantaan: 0.03 km,

 
Varusteet
Katso kohteen varustetiedot Lomarenkaan sivuilta: klikkaa tästä

 
Harrastusmahdollisuudet
Kalastus,
Lähin hiihtokeskus Meri-Teijo Ski


tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta