KohdeID: M901-1594

Salla, Lappi
Vuodepaikat: 8- Pinta-ala: 40 m2
Rakennettu: 2009


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Pelkkahirrestä veistetty eräkämppä rauhallisen Suomujärven rannalla n. 50 km Sallasta lounaaseen, Sallan yhteismetsän Portin palstalla. Iso tupa, jossa kaksi levitettävää laveria, kaksi makuuhuonetta, molemmissa kerrossängyt. Erillinen tilava rantasauna. Hyvä, loivasti syvenevä hiekkaranta, soutuvene. Huom. kohteessa on pieni maakellari mökin pihalla. Muuta kylmäsäilytystilaa ei ole, asiakas tuo itse juomaveden. Aurinkopaneeli. Kämppää vuokrataan maksimissaan 8 henkilölle. ERÄKÄMPPÄ: Eräkämpät soveltuvat parhaiten tukikohdaksi kalastus- vaellus- tai metsästysreissulle. Eräkämppien varustelu ja taso on usein muita lomamökkejä vaatimattomampi. Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Kämpän siivouksesta loman aikana ja jälkeen huolehtii asiakas. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei tarkasta kämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on saapuessasi siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi yhteyttä kohteen omistajaan tai Lomarenkaaseen soittamalla. Asiakkaan tulee tuoda omat lakanat ja pyyhkeet mukanaan (ei ole vuokrattavissa). Käyttövettä ei tutkita vuosittain, joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi. Suomu 17 km, Salla 50 km, Kemijärvi 56 km, Kuusamo 112 km. Kämpän lähellä vanhat seitakivet, peurahautoja ja poroerotusaita. Marja- ja metsästysmaat alkavat kämpän pihasta. Suomujärveen kolmen verkon luvat kuuluvat kämpän hintaan. Lähistöllä Porttijoki ja Raakkujoki, joissa harjusta ja taimenta. Pienriista-alue: 3612 Vilma-Savina, kalastusalue: 3510 Ahvenlampi (www.eraluvat.fi). Metsästysluvat myös Sallan yhteismetsän maille (www.varuste.net ->metsästysluvat->Sallan yhteismetsä->Portin palsta) Vieheluvat jokivesiin voi tilata Sallan yhteismetsän toimistolta. Autolla pääsee mökin pihaan kesällä, etäisyys pihaan talvella 8 km.

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 14.0 km, Hiihtokeskukseen: 17.0 km, Kauppa: 25.0 km, Naapuriin: 0.7 km, Ravintola: 14.0 km, Uimarantaan: 0.04 km,

tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta