Aurora Cabins

KohdeID: M1024-771
Saariselkä, Lappi
Vittaskeino 1
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 50 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 170 1190
 
Lisätiedot
Saariselällä sijaitseva Aurora Cabins tarjoaa puutarhan ja saunan. Ivalo on 37 km:n päässä majoituspaikasta. Majoituspaikalla on ilmainen yksityinen pysäköintialue.

Joissakin majoitusyksiköissä on ilmastointi ja oleskelualue, jolla on taulu-TV ja/tai CD-soitin. Muita mukavuuksia ovat uuni ja kahvinkeitin. Joissakin majoitusyksiköissä on lisäksi keittiö, jossa on astianpesukone ja mikroaaltouuni. Aurora Cabinsin kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi.

Aurora Cabins tarjoaa grillivälineet. Tarjolla on myös elintarvikkeiden toimituspalvelu ja lounaspaketteja.Majoituspaikalla on yksityinen ranta-alue, ja talvisin ovelta pääsee suoraan hiihtoladulle. Mukavuuksiin kuuluvat myös hiihtokoulu sekä hiihtovälineiden ja polkupyörien vuokrauspalvelu.

Saatavilla on myös vuokra-autoja, ja alueella on suosittuja hiihto- ja pyöräilyreittejä. Alueella voi harrastaa eri aktiviteetteja, kuten kalastusta, vaellusta ja moottorikelkkasafareita. Asiakkaat voivat myös vierailla porotilalla. Lähin lentokenttä on Ivalon lentokenttä, joka sijaitsee 30 km:n päässä majoituspaikasta.


 
Etäisyydet
Kauppa: 10 km, Lentokenttä: 30 km, Ravintola: 3 km, Uimarantaan: 0,4 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma joenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Kahvinkeitin, Leivänpaahdin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Moottorikelkkailu, Retkeily, Uinti,Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta