Castillo Kelotähti Apartment

KohdeID: M1024-715
Saariselkä, Lappi
Revontulentie 1 A
Vuodepaikat: 4- Pinta-ala: 50 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0
 
Lisätiedot
Castillo Kelotähti Apartment tarjoaa itsepalvelumajoitusta ski-in/ski-out-yhteydellä Saariselällä. Ski Saariselän -hiihtohissit ovat vain 1,2 km:n päässä.

Tässä modernissa huoneistossa on hyvin kalustettu olohuone, jossa on taulu-tv, sohva ja sähkötakka. Huoneistoon kuuluu tyylikäs ja täysin varustettu keittiö, jossa on ruokapöytä sekä teen ja kahvin valmistusvälineet. Lisämukavuuksiin kuuluu oma sauna, ilmainen WiFi ja pesukoneet.

Castillo Kelotähti Apartmentin pohjakerroksessa on suksisäilö ja suksivuokraamo, jonka ovelle pääsee hiihtämällä. Ympäröivällä alueella voi harrastaa hiihtoa, pyöräilyä ja kalastusta.

Lähialueelta löytyy ravintoloita, putiikkeja ja kuntokeskus. Angry Birds Activity Park sijaitsee vain 350 metrin päässä majoituspaikasta.

Ivalon lentokenttä sijaitsee 27,2 km:n päässä.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 1 km, Kauppa: 0,6 km, Ravintola: 0,2 km,

 
Varusteet
Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kuivauskaappi, Leivänpaahdin, Mikroaaltouuni, Pakastin, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Maastopyöräily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Saariselkä


Revontulentie 1 A Saariselkä (Saariselkä)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta