Saaritupa Apartment Saariselkä

KohdeID: M1024-702
Saariselkä, Lappi
Lutontie 2 A 4
Vuodepaikat: 4- Pinta-ala: 50 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 122 854
 
Lisätiedot
Saariselän keskustassa sijaitseva huoneisto on vain 2 km:n päässä Saariselän laskettelurinteiltä. Se tarjoaa oman saunan, pesukoneen ja ruoanlaittomahdollisuuden. Ivalon keskusta on 25 minuutin ajomatkan päässä.

Saaritupa Apartment Saariselkä tarjoaa hyvin varustetun keittiön, jossa on astianpesukone ja sähköliesi. Siinä on makuuhuone, parvi ja kylpyhuone, jossa on suihku.

Asiakkaat voivat rentoutua takan ääressä olohuoneessa, jossa on myös taulu-tv. Ilmaiset polttopuut ja yksityinen pysäköintimahdollisuus ovat saatavilla Saaritupa Apartment -majoituspaikassa.

Vain 5 minuutin kävelymatkan päässä on sekä ruokakauppa että ravintola. Huoneistosta 150 metrin päässä kulkee maastohiihtolatuja, ja hiihtobussi pysähtyy vain 50 metrin päässä.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 0,1 km, Kauppa: 0,5 km, Ravintola: 0,5 km,

 
Varusteet
Astianpesukone, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Laskettelu, Retkeily,
Lähin hiihtokeskus Saariselkä


Lutontie 2 A 4 Saariselkä (Saariselkä)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta