Kaisla-Huvila

KohdeID: M1024-645
Rutalahti, Keski-Suomi
Kolkkapohjantie 17 D
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 70 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0
 
Lisätiedot
Tämä majoituspaikka sijaitsee 1 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Tämä loma-asunto sijaitsee rannan tuntumassa Levonmäen kansallispuistossa, ja siihen kuuluu oma sauna, tilava terassi, takka ja grillausmahdollisuus. Majoituspaikka on vain 35 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Asiakkaiden käytettävissä on ilmainen WiFi.

Tässä kätevässä itsepalveluperiaatteella toimivassa loma-asunnossa on astianpesukone ja pyykinpesukone. Olohuoneessa on taulu-tv ja DVD-soitin.

Kaisla-Huvila sijaitsee maatilalla, ja lapsilla on mahdollisuus päästä tutustumaan maatilan eläimiin. Paikan päällä myydään tilan tuotteita. Alueella on mahdollista kalastaa.

Jyväskylän lentokenttä on 55 minuutin ajomatkan päässä. Paikan päällä on ilmainen pysäköintialue.

Maksuton yksityinen pysäköinti on mahdollista paikan päällä, varausta ei tarvita.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 28 km, Kauppa: 8 km, Ravintola: 20 km, Uimarantaan: 0,4 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma joenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Maastopyöräily, Retkeily, Uinti,Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta