KohdeID: M901-7738

Ruokolahti, Etelä-Karjala
Vuodepaikat: 8- Pinta-ala: 130 m2
Lemmikkieläimet sallittu
Rakennettu: 2010


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Puumalasta 30 km kaakkoon, Imatralta 50 km luoteeseen, Saimaa/Käkövesi 25 m, kova kivipohja, oma vene. Rannassa iso laituri ja nuotiopaikka. Hirsihuvila 2010, tupakeittiö, makuuhuoneessa parivuode ja tv, kodinhoitohuone, wc, pukuhuone, pesuhuone (suihku), sauna (sähkökiuas) ja iso katettu terassi. Yläkerrassa makuuhuone, jossa 2 erillisvuodetta, aulassa tv, kaksi levitettävää sohvaa, joissa 4 lisävuodepaikkaa, parveke. Rantasauna 2015 (25 m) puukiuas, pesuhuone (ei suihkua), takkatupa, jossa levitettävällä sohvalla 2 vaihtoehtoista makuupaikkaa. Tilava katettu kuisti. Huom! Rantasauna ei ole käytössä talvikausina. HUOM. Vesijohtovesi sisältää mineraaleja, eikä sitä suositella juomavedeksi. Juomavettä voi hakea esim. Utulan kyläkaupalta n. 10 km:n päästä. VillaHanka on tasokas vuokrahuvila Saimaan rannalla mukavaan lomailuun isommallekin porukalle. Rauhallinen sijainti ja hyvät marjamaastot lähellä. 300 metrin soutumatkan päässä on hieno hiekkaranta yleisessä käytössä. Käyhkään kanava 10 km, Huuhanranta (yli 1 km hiekkaranta) 15 km, Puumala 33 km, Laskettelukeskus Free-ski 36 km, Imatran koski 50 km, Svetogorsk 55 km, Lappeenranta 82 km. Lomakohteen vuokrahintaan sisältyvään loppusiivoukseen ei sisälly astioiden tiskaus, astioiden paikalleen laitto ja roskien vienti. Lisäksi asiakkaan on vietävä tyhjät pullot ja tölkit pois ja laitettava huonekalut paikoilleen. Ruokatarvikkeet on vietävä pois tai ne on vietävä jätepisteeseen.

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 8.5 km, Hiihtokeskukseen: 36.0 km, Kauppa: 10.0 km, Naapuriin: 0.15 km, Ravintola: 10.0 km, Uimarantaan: 0.025 km,

 
Varusteet
Katso kohteen varustetiedot Lomarenkaan sivuilta: klikkaa tästä

tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta