Villa Ilona

KohdeID: M1024-878
Rovaniemi, Lappi
Aamukasteentie 12
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 90 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 120 840
 
Lisätiedot
Loma-asunto Villa Ilona sijaitsee Rovaniemellä 4 km:n päässä Tiedekeskus ja museo Arktikumista. Loma-asunto on 9 km:n päässä Joulupukin pääpostista. Asiakkaille on tarjolla ilmainen WiFi, pysäköintimahdollisuus ja oma sauna.

Majoitustiloissa on oleskelualue, ruokailutila ja keittiö, jossa on astianpesukone, uuni sekä mikroaaltouuni. Muita mukavuuksia ovat tv ja DVD-soitin. Siellä on myös oma kylpyhuone suihkulla.

Majoituspaikasta voi vuokrata pyörän, ja alue on hiihtäjien suosiossa. Tiedekeskus Pilke on 4,1 km:n päässä ja Kauppakeskus Revontuli 4,2 km:n päässä Villa Ilonasta. Alueella voi harrastaa mm. pyöräilyä ja patikointia. Lähin lentokenttä on Rovaniemen lentokenttä, joka sijaitsee 9 km:n päässä Villa Ilonasta.


 
Etäisyydet
Keskustaan: 4 km, Lentokenttä: 9 km,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Laskettelu, Maastopyöräily, Retkeily,
Lähin hiihtokeskus Ounasvaara


Aamukasteentie 12 Rovaniemi (Rovaniemi)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta