Napapiirin Saarituvat

KohdeID: M1024-687
Rovaniemi, Lappi
Kuusamontie 96
Vuodepaikat: 5- Pinta-ala: ? m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 65 455
 
Lisätiedot
Nämä mökit sijaitsevat kauniilla paikalla Kemijoen varrella vain 7 km:n päässä Rovaniemen keskustasta. Mökkeihin kuuluu oma terassi ja ilmainen Wi-Fi.

Napapiirin Saarituvat -mökeissä on oma keittiö tai minikeittiö. Joissakin on myös takka ja oma sauna. Asiakkaiden autoille on lämpöpistokepaikat.

Napapiirin Saarituvat sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen lentokentältä. Lähistöllä on myös Ounasvaaran golfkenttä ja hiihtokeskus. Lapset nauttivat vierailusta Santa Parkiin, joka sijaitsee vain 5 km:n päässä majoituspaikasta.

Tässä majoituspaikassa saat arvioiden mukaan parasta vastinetta rahoillesi Rovaniemellä! Asiakkaat saavat saavat samalla summalla enemmän kuin muissa majoituspaikoissa.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 3,5 km, Kauppa: 2,5 km, Keskustaan: 7 km, Lentokenttä: 10 km, Ravintola: 7 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma joenranta,

 
Varusteet
Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Leivänpaahdin, Mikroaaltouuni, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Maastopyöräily, Retkeily,
Lähin hiihtokeskus Ounasvaara


Kuusamontie 96 Rovaniemi (Rovaniemi)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta