Taljatie Apartment

KohdeID: M1024-663
Rovaniemi, Lappi
Taljatie 7
Vuodepaikat: 8- Pinta-ala: 60 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 125.8 880.6
 
Lisätiedot
Tämä majoituspaikka sijaitsee 3 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Nämä 2 makuuhuoneen huoneistot sijaitsevat 3 km:n päässä Rovaniemen keskustasta ja vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Ounasvaaran hiihtokeskuksesta. Tarjolla on itsepalvelumajoitusta ilmaisella Wi-Fi:llä ja omalla saunalla.

Jokaisessa Taljatie Apartmentin huoneistossa on täysin varustettu keittiö, jossa on astianpesukone, sekä pieni terassi. Oleskelutilassa on taulu-tv ja DVD-soitin. Muita mukavuuksia ovat lattialämmitys ja pesukone kylpyhuoneessa.

Henkilökunta palvelee ympäri vuorokauden ja voi auttaa järjestämään kuljetuksen Rovaniemen lentokentältä. Apartment Taljatie tarjoaa myös lämpöpistokepaikat autoja varten.

Ruokakauppa ja ravintola ovat molemmat 300 metrin päässä. Kemijoki on 500 metrin päässä majoituspaikasta ja tarjoaa hyvät mahdollisuudet uimiseen ja kalastukseen.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 0,5 km, Kauppa: 1 km, Ravintola: 0,3 km, Uimarantaan: 0,2 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma joenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Golf, Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Ounasvaara


Taljatie 7 Rovaniemi (Rovaniemi)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta