Poro-Pekan Pirtin Majoitus

KohdeID: M1024-630
Rovaniemi, Lappi
Mäkeläntie 20
Vuodepaikat: 6- Pinta-ala: 60 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 90 630
 
Lisätiedot
Poro-Pekan Pirtin Majoitus sijaitsee luonnonkauniissa paikassa joenrannan maatilalla Patokosken kylässä. Se tarjoaa mökin ja huoneiston rauhallisessa ympäristössä. Rovaniemen lentoasemalle on matkaa 50 km.

Mökissä ja huoneistossa on hyvin varustettu keittiö, televisiolla varustettu oleskelualue ja oma kylpyhuone suihkulla. Sekä mökkiin että huoneistoon kuuluu oma sauna.

Alueen suosittuihin aktiviteetteihin kuuluvat vaellus, marjastus, kalastus ja hiihto. Ounasjoki virtaa vain 100 metrin päässä Poro-Pekka-majoituspaikasta.

Lähin supermarket sijaitsee Meltauksen kylässä, joka on 10 km:n päässä. Rovaniemen keskusta ja Ounasvaaran hiihtokeskus ovat molemmat 45 minuutin ajomatkan päässä Poro-Pekan Pirtin Majoituksesta.


 
Etäisyydet
Kauppa: 10 km, Lentokenttä: 40 km, Uimarantaan: 0,1 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma joenranta,

 
Varusteet
Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Mikroaaltouuni, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Marjastus, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Ounasvaara


Mäkeläntie 20 Rovaniemi (Patokoski)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta