Villa Hanhi

KohdeID: M1024-485
Rovaniemi, Lappi
Hiihtomajantie 3 A 1 (Check-in: Korkalonkatu 29)
Vuodepaikat: 0- Pinta-ala: 70 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 150 1050
 
Lisätiedot
Tämä 2-kerroksinen puukalusteilla varustettu mökki sijaitsee 3 km:n päässä Rovaniemen keskustasta ja vain 400 metrin päässä Ounasvaaran hiihtokeskuksesta. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n, puulämmitteisen takan ja oman saunan.

Villa Hanhessa on 2 makuuhuonetta, makuuparvi sekä täysin varustettu keittiö, jossa on astianpesukone. Rakenteeltaan avoimessa huoneessa on ruokailutila, sohva, tv ja DVD-soitin.

Sisarmajoituspaikasta vieraat voivat varata aamiaisen alennettuun hintaan. Lähin ruokakauppa on 3 km:n päässä Hanhi Villasta.

Noin 300 metrin päässä on erilaisia vaellusreittejä sekä maastohiihtolatuja, ja Santa Sports -urheilukeskus ja spa ovat 1 km:n päässä.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 0,4 km, Kauppa: 3 km, Keskustaan: 3 km,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Pakastin, Parvi, pyykinpesukone, Radio, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Golf, Hiihto, Laskettelu, Retkeily,
Lähin hiihtokeskus Ounasvaara


Hiihtomajantie 3 A 1 (Check-in: Korkalonkatu 29) Rovaniemi (Rovaniemi)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta