Ounasvaaran Pirtit Apartments & Suites

KohdeID: M1024-471
Rovaniemi, Lappi
Antinmukka 4
Vuodepaikat: 8- Pinta-ala: ? m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 194 1358
 
Lisätiedot
Lapland Hotel Chalet Ounasvaara Apartments & Suites sijaitsee Kemijoen varrella Ounasvaaran hiihtokeskuksen vieressä. Majoituspaikassa on ilmainen WiFi, ilmainen pysäköintimahdollisuus ja huoneistoja, joissa on oma sauna ja täysin varustettu keittiö. Rovaniemen keskusta on 5 minuutin ajomatkan päässä.

Tyylikkään Lapland Hotel Chalet Ounasvaara Apartments & Suitesin majoitustiloissa on lappilainen sisustus ja kätevä keittiö, jossa on ruokailualue. Joissakin huoneistoissa on takka ja parvi, jossa on lisää vuodepaikkoja. Useimmista huoneistoista on näkymä joelle.

Lähiympäristössä voi harrastaa pyöräilyä, retkeilyä ja kalastusta kesäisin. Ounasvaaran golfklubi on 500 metrin päässä. Talvisin hauskaa ajanvietettä tarjoavat hiihto, lumilautailu ja moottorikelkkailu.

Ravintola Rantasauna tarjoaa grillattuja herkkuja kauniissa järvimaisemassa. Rantasaunan palveluihin kuuluu myös perinteinen suomalainen puusauna. Asiakkaat voivat nauttia kuumia ja kylmiä juomia aulabaarissa.

Thulia-ravintolassa tarjoillaan aamiaista ja talvisin perinteisiä lappilaisia ruokia fine dining -puitteissa. Muina vuodenaikoina Thulia toimii baarina ja bistrona.

Joulupukin Pajakylä on 10 minuutin ajomatkan päässä.


 
Etäisyydet
Keskustaan: 5 km, Ravintola: 0,1 km,

 
Varusteet
Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, ulkoporeamme, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Golf, Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Maastopyöräily, Moottorikelkkailu, Retkeily,
Lähin hiihtokeskus Ounasvaara


Antinmukka 4 Rovaniemi (Rovaniemi)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta