Apartment Jäämerentie

KohdeID: M1024-1058
Rovaniemi, Lappi
Jäämerentie 10
Vuodepaikat: 2- Pinta-ala: 45 m2


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 50 350
 
Lisätiedot
Apartment Jäämerentie tarjoaa majoitusta Rovaniemellä 1,3 km:n päässä Arktikumin tiedekeskuksesta ja 7 km:n päässä Joulupukin Pajakylän pääpostista. Apartment Jäämerentiestä avautuvat näkymät joelle. Jätkänkynttilä-sillalle on 500 metrin matka. Ilmainen WiFi on käytettävissä majoituspaikan kaikissa tiloissa, ja lisäksi paikan päällä on ilmainen yksityinen pysäköintimahdollisuus.

Keittiössä on uuni ja mikroaaltouuni, ja omassa kylpyhuoneessa on ilmaisia kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja. Huoneistossa on myös televisio. Apartment Jäämerentien muihin mukavuuksiin kuuluvat mm. sauna ja pesukone.

Asiakkaat voivat käyttää majoituspaikan polkupyöriä veloituksetta, ja alueella on hyviä pyöräily- ja patikointireittejä. Huoneistosta 300 metrin päässä on maastohiihtolatuja, ja Ounasvaaran hiihtokeskukseen on 2 km:n ajomatka. Apartment Jäämerentie on 800 metrin päässä Sampokeskuksesta ja Rovaniemen kirkolta. Rovaniemen lentoasema on 8 km:n päässä Apartment Jäämerentiestä.


 
Etäisyydet
Keskustaan: 1 km, Lentokenttä: 8 km,

 
Ranta ja vesialueet
Jaettu ranta,

 
Varusteet
Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Leivänpaahdin, Mikroaaltouuni, pyykinpesukone, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Tupakointi: EI, TV, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Golf, Hiihto, Kalastus, Laskettelu, Maastopyöräily, Ratsastaminen, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Ounasvaara


Jäämerentie 10 Rovaniemi (Rovaniemi)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta