Parpalandia Cottages

KohdeID: M1024-1056
Rovaniemi, Lappi
Rajalantie 209
Vuodepaikat: 18- Pinta-ala: 120 m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 200 1400
 
Lisätiedot
Parpalandia Cottages tarjoaa tilavan 6 makuuhuoneen lomamökin Muurolassa. Voit nauttia oleskelusta Lapin metsien keskellä, ja silti sinulla on käytettävissä ilmainen WiFi. Majoituspaikka voi järjestää revontuli- ja eläintarharetkiä.

Tässä maalaismaisessa itsepalvelulomamökissä on taulu-tv, takka ja sauna. Täysin varustetussa keittiössä voit nauttia ruoanlaitosta. Olohuoneessa on puiset ruokapöydät. Kylpyhuoneessa on suihku ja pesukoneet.

Parpalandia Cottagesissa on grillivälineet ja ulkoistuinalue. Lähiympäristössä voi harrastaa monia aktiviteetteja, kuten hiihtoa, pilkkimistä ja patikointia. Suoraan majoituspaikan kanssa voi sopia rallien, huskysafareiden ja moottorikelkkasafarien järjestämisestä.

Tämä mökki on 50 km:n päässä Rovaniemen keskustasta ja 58 km:n päässä Rovaniemen lentokentältä.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 41 km, Uimarantaan: 0,05 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Grilli, Internet, Lemmikkieläimet sallittu, Liikuntarajoitteisille, pyykinpesukone, Sauna (puu), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Kalastus, Moottorikelkkailu, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Ounasvaara


Rajalantie 209 Rovaniemi (Muurola)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta