KohdeID: M901-6636

Rautavaara, Pohjois-Savo
Vuodepaikat: 4- Pinta-ala: 55 m2
Rakennettu: 1999


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Kuopiosta 85 km koilliseen Alaluostanjoki 30 m (joen leveys mökin kohdalla 80-100 m), syvähkö, pehmeä ranta, ranta sopii uimataitoisille. Lisäksi matala hiekkaranta 3 km päässä Ala-Luostajärvellä, oma vene. Höylähirsimökki 1999, tuulikaappi, tupakeittiö, makuuhuone 2 vuodetta, pesuhuone, sauna (sähkö) ja terassit rakennuksen molemmilla puolilla. Parvella (6 m) makuuhuone kaksi vuodetta, oleskeluaula ja parveke. Jyrkkien portaiden yläpäässä lapsiportti. Tasainen ja nurmikkoinen pihapiiri, Alaluostan maantielle 30 m. Mökissä on koneellinen ilmanvaihto ja terassilla kaasugrilli. Pihassa patiolla puutarhakeinu ja kalusteryhmä ja pihan rakennusryhmään kuuluu myös varasto. Mökin terassilta joen rantaan jyrkähköä nurmikkorinnettä, rannassa grillikatos, jossa grilli ja savustunpönttö. Luostanjoki sopii hyvin melontaharrastukseen. Hyvät marja- ja sienimaastot lähellä. Joessa mm. ahvenia sekä haukia ja jokeen istutetaan kirjolohta vuosittain. Luostanjoessa on mato-onginta ja verkkokalastus kielletty. Sallitaan vain viehe- ja perhokalastus, johon voi ostaa lupia paikalliselta osakaskunnalta. HUOM. Jos sinulla on aikomus kalastaa, niin tilaathan luvat etukäteen huoltajalta ilmoittamalla hänelle sähköpostilla luvan tarvitsijoiden nimet sekä lupa-ajan keston (hinnat v. 2018: 8€/vrk, 17€/vko). Luvat maksetaan huoltajalle paikan päällä. Lisäksi tulee olla maksettuna kalastonhoitomaksu. Lapsille sopiva uimaranta 4 km päässä Ala-Luosta järven rannassa. Rautavaaran keskustaan 25 km, Tahkon palvelut 45 km, Tiirin Golf ja harrastusmahdollisuudet 30 km, Metsäkartano 48 km, Tiilikkajärven kansallispuisto 40 km. Lastukosken koskikalastuspaikka 25 km ja Pisavuoren luonnonsuojelualue, näkötorni, luontopolku ja vanha Täyssinnän rajapyykki 26 km.

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 5.0 km, Hiihtokeskukseen: 45.0 km, Kauppa: 11.0 km, Naapuriin: 0.15 km, Ravintola: 25.0 km, Uimarantaan: 0.03 km,

 
Varusteet
Katso kohteen varustetiedot Lomarenkaan sivuilta: klikkaa tästä

tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta