Strukan mökki

KohdeID: M741-2nosto
Pyhtää, Kymenlaakso
Strukantie
Vuodepaikat: 12- Pinta-ala: 150 m2
Rakennettu: 1990


 
Ota yhteyttä
Puh: 0400-534269
Puhelinajat: ark: 8-16, la: -, su: -
asiakaspalvelu[at]kotteria.com
https://kotteria.com/vuokramokit/
Vuokraushinnat vrk vkl vko
240 840 1520
 
Lisätiedot
Strukan vuokramökki on viehättävä hirsinen rantahuvila Pyhtäällä, tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Huvila sopii hyvin noin 12 henkilölle, mutta sängyt on 15 henkilölle. Soveltuu hyvin perheille, kokoustiloiksi ja juhlien järjestämiseen.

Vuokramökissä on kolme makuuhuonetta, makuusoppi saunan yläpuolella ja parvella makuutilat 6 henkilölle. Parvella lisäksi biljardipöytä ja pihalla grillikota. Käytettävissä soutuvene. Mahdollisuus myös moottoriveneen vuokraamiseen.

Strukan Kymijoen haara on erittäin kaunis, järvimäinen väylä Pyhtään kirkolta merelle. Merelle kuljetaan Suomessa ainutlaatuisen Strukan sulun kautta, matkaa Santaniemenselälle mökiltä tulee noin 3 km.

Piha on nurmikkoinen, kaunis ja verherä puutarhapiha. Pihassa on isot terassit, huvimaja ja kaasugrilli. Venelaituri rannassa ja huvimajan takana pieni kahluupoukama perheen pienimmille. Varsinaista hiekkarantaa ei ole, mutta laiturilta pääsee kyllä uimaan. Palju erikseen vuokrattavissa.

Tässä Mökit.fi hinnastossa on hinnat vain sesongin ulkopuolisille varauksille. Tarkemmat hintatiedot, varauskalenteri ja kuvia ja kokemuksia osoitteessa
https://kotteria.com/vuokramokit/strukan_vuokramokki/

Tiedustelut ja yhteydenotot: Minna Kotiaho
0400534269
Asiakaspalvelu (at) kotteria.com

 
Etäisyydet
Apteekki: 10 km, Bussipysäkki: 1 km, Hiihtokeskukseen: 50 km, Kauppa: 1 km, Keskustaan: 35 km, Lentokenttä: 100 km, Naapuriin: 0,5 km, Rautatieasema: 35 km, Ravintola: 1 km, Terveyskeskus: 35 km, Uimarantaan: 0 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma joenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Leivänpaahdin, Mikroaaltouuni, Pakastin, Parvi, pyykinpesukone, Radio, Sauna (puu), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Golf, Hiihto, Kalastus, Marjastus, Retkeily, Uinti, Veneily,Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta