Skitunäsin mökki

KohdeID: M741-1nosto
Pyhtää, Kymenlaakso
Skitunäsintie 272
Vuodepaikat: 12- Pinta-ala: 130 m2
Rakennettu: 1985/2012


 
Ota yhteyttä
Puh: 0400-534269
Puhelinajat: ark: 8-16, la: -, su: -
asiakaspalvelu[at]kotteria.com
https://kotteria.com/vuokramokit/
Vuokraushinnat vrk vkl vko
240 840 1520
 
Lisätiedot
Skitunäsin merenrantahuvila on viehättävä hirsinen mökki, johon majoittuu tarvittaessa jopa 12 henkilöä. Huvila sijaitsee aivan meren rannalla Pyhtäällä, Kotkan ja Loviisan välissä. Helsingistä ajomatkaa vain noin 1 tunti. Mökkissä on runsaasti tilaa perheille ja juhlien järjestämiseen ja ruohoinen piha on ihanteellisinen myös kesäjuhlien järjestämiseen ja lasten leikkeihin.

Huvilassa on 3 makuuhuonetta alakerrassa ja yksi makuualkovi saunan yläpuolella. Alkoviin käynti ulkoterassilta tikkaita pitkin. Huvilassa on myös kookas parvi, jossa neljä yksittäistä sänkyä ja biljardipöytä. Alakerran isossa olohuoneessa on takka, kaksi mukavaa sohvaa ja kaunis merinäköala ikkunasta.

Keittiössä on kaikki mitä tarvitset; runsaasti astioita, vedenkeitin, leivänpaahdin ja iso astianpesukone. Ruokailutilassa on istumapaikat 10 henkilölle.

Huvilan pihalla on nuotiopaikka, rantaterassi ja grillikota. Kotaan sopii 8-10 henkilöä istumaan ja nauttimaan nuotion ääressä.

Meren äärellä on laituri ja uimaportaat. Ranta on luonnonhiekkainen, pyöreiden kivien peittämä ranta. Laiturin päässä on luonnonhiekkainen melko kova merenpohja.

Tässä Mökit.fi hinnastossa näkyvät hinnat koskevat vain sesonkien ulkopuolisia varauksia. Lisätietoa, varauskalenteri ja ajantasainen hinnasto osoitteessa https://kotteria.com/vuokramokit/skitunasin_vuokramokki/

 
Etäisyydet
Apteekki: 10 km, Bussipysäkki: 7 km, Hiihtokeskukseen: 50 km, Kauppa: 9 km, Keskustaan: 35 km, Lentokenttä: 100 km, Naapuriin: 0,05 km, Rautatieasema: 35 km, Ravintola: 9 km, Terveyskeskus: 35 km, Uimarantaan: 0 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma merenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, DVD-soitin, Grilli, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Leivänpaahdin, Mikroaaltouuni, Pakastin, Parvi, pyykinpesukone, Radio, Sauna (puu), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, UlkoWC, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Golf, Hiihto, Kalastus, Marjastus, Retkeily, Uinti, Veneily,Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta