Pyhän Asteli Log Cottages

KohdeID: M1024-624
Pyhätunturi, Lappi
Astelintie
Vuodepaikat: 7- Pinta-ala: ? m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 40 280
 
Lisätiedot
Tämä majoituspaikka sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Pyhän Asteli Log Cottages sijaitsee rauhallisella paikalla aivan Pyhäjärven vieressä ja vain 1,5 km:n päässä Pyhätunturin rinteiltä. Tarjolla on viihtyisää itsepalvelumajoitusta.

Pyhän Astelin mökeissä on takka sekä minikeittiö jääkaapilla ja mikroaaltouunilla. Kylpyhuoneessa on suihku. Kahden hengen huoneet erillisillä vuoteilla sijaitsevat suuremmassa mökissä, ja ne tulee varata erikseen. Niihin kuuluu yhteinen keittiö ja jaettu kylpyhuone. Yhteisessä olohuoneessa on takka.

Astelin vieraat voivat varata erillisen saunan, jonka yhteydessä on yleinen uima-allas. Talvella seikkailunhaluiset vieraat voivat kokeilla avantouintia Pyhäjärvessä.

Polkupyöriä on vuokrattavissa, ja retkeilyreittejä ja hiihtolatuja lähtee aivan majoituspaikan luota.

Rovaniemen lentokenttä on 1,5 tunnin ajomatkan päässä Pyhän Astelista, ja Pyhä-Luoston kansallispuisto on vain 6 km:n päässä.


 
Etäisyydet
Hiihtokeskukseen: 3,6 km, Kauppa: 5 km, Ravintola: 0,3 km, Uimarantaan: 0,5 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Jääkaappi, Kahvinkeitin, Kokousvälineet, Leivänpaahdin, Lemmikkieläimet sallittu, Liikuntarajoitteisille, Mikroaaltouuni, Sauna (sähkö), SisäWC, Suihku, Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, Vedenkeitin, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Hiihto, Maastopyöräily, Retkeily, Uinti,
Lähin hiihtokeskus Luosto


Astelintie Pyhätunturi (Pyhätunturi)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta