Okkolan Lomamökit - Paulala Cottage

KohdeID: M1024-981
Puumala, Etelä-Savo
Ylössaarentie 35
Vuodepaikat: 0- Pinta-ala: ? m2
Lemmikkieläimet sallittu


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Booking.com

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 200 1400
 
Lisätiedot
Okkolan Lomamökit tarjoaa lemmikkiystävällistä majoitusta Puumalassa. Majoituspaikassa on sauna. Lappeenranta on 44 km:n päässä majoituspaikasta. Paikan päällä on ilmainen yksityinen pysäköintimahdollisuus.

Majoitukseen kuuluu taulu-tv. Joissakin majoitusyksiköissä on oleskelualue ja/tai terassi. Keittiössä on astianpesukone ja uuni. Asiakkaiden käytettävissä on myös mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja kahvinkeitin.

Okkolan Lomamökit -majoituspaikassa on myös sauna.

Majoituspaikassa on myös yksityinen ranta-alue ja polkupyörien vuokrauspalvelu. Paikan päällä on myös mahdollisuus harrastaa pyöräilyä ja kalastusta. Imatra on 47 km:n päässä Okkolan Lomamökit -majoituspaikasta. Lappeenrannan lentoasemalle on matkaa 45 km.


 
Etäisyydet
Lentokenttä: 45 km,

 
Ranta ja vesialueet
Oma järvenranta,

 
Varusteet
Astianpesukone, Internet, Jääkaappi, Kahvinkeitin, Leivänpaahdin, Lemmikkieläimet sallittu, Mikroaaltouuni, Pakastin, Sauna (sähkö), Sähkö, Takka, Tupakointi: EI, TV, Vesi,

 
Harrastusmahdollisuudet
Kalastus, Maastopyöräily, Retkeily,
Lähin hiihtokeskus Hasa


Ylössaarentie 35 Puumala (Puumala)

Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta