KohdeID: M901-8029

Puolanka, Kainuu
Vuodepaikat: 7- Pinta-ala: 130 m2
Rakennettu: 2011


 
Varaukset ja lisätiedot
Kohdetta vuokraa: Lomarengas.fi

Vuokraushinnat vrk vkl vko
Hinnat alkaen 0 0 0
 
Lisätiedot
Puurakenteinen mökki sijaitsee Särkijärven rannalla ja valmistunut vuonna 2011. Pinta-ala 130m2 + lämmin kuisti, sekä puulämmitteinen rantasauna ja palju. Mökissä on kolme makuuhuonetta, vuodepaikkoja 7. makuuhuoneissa parisängyt ja olohuoneessa levitettävä sohva. Maalämpö ja varaava takka/leivinuuni, sauna ja pesuhuone, jossa amme. Mökistä löytyy myös astian- ja pyykinpesukoneet, kuivausrumpu ja kuivauskaappi, keskuspölyimuri, sekä muut kodinkoneet, televisioita on kaksi. Pihassa on pihakeittiö puu-ja kaasugrillillä, sekä rannassa tulisija savustamiselle ja muurinpohjapannulle. Soutuvene ja kanootti ovat käytettävissä. Mökki sijaitsee rauhallisella paikalla tien päässä, etäisyys muihin mökkeihin 500 metriä. Paljun ja rantasaunan pakettihinta: talvella 500€ ja kesällä 300€. Loppusiivous sisältyy hintaan. Liinavaatesetti 15€/hlö. Lemmikit kielletty. Paljakka: Kainuussa sijaitseva matkailukeskus, jossa rinnekeskus, moottorikelkkareitit, hiihtoladut, kalastuspuisto, Paljakkatalo (avainpalvelu, liikuntasali, kuntosali, elokuvateatteri, kahvila), ravintola. Lisätiedot www.paljakka.fi. Etäisyys Paljakan palveluihin 6 km. Lentokenttä Kajaani 75 km, Oulu 170 km, Helsinki 650 km, bussipysäkki Ristijärvi 26 km, rautatieasema Kontiomäki 50 km. Rannassa grillikatos ja veneitä vapaassa käytössä. Tuloaika klo 16.00, lähtöaika klo 12.00.

 
Etäisyydet
Bussipysäkki: 26.0 km, Hiihtokeskukseen: 6.0 km, Kauppa: 26.0 km, Naapuriin: 0.05 km, Ravintola: 6.0 km, Uimarantaan: 0.05 km,

 
Varusteet
Katso kohteen varustetiedot Lomarenkaan sivuilta: klikkaa tästä

 
Harrastusmahdollisuudet
Kalastus,
Lähin hiihtokeskus Paljakka


tutustu & varaa


Vuokranantaja vastaa ilmoituksessa esitettyjen tietojen paikkaansa pitävyydestä sekä siitä että ilmoituksessa esitetyt kuvat vastaavat kohteen todellista kuntoa.

Ilmoita ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta